Gietvloer van kunststof

Een van de nieuwste trends op het gebied van interieur is een gietvloer. Waar deze gietvloeren eerder vooral in bedrijven, winkels en werkplaatsen werden gelegd, zie je ze ook steeds vaker terug in woningen. Terecht, want deze gietvloer geeft je huis een mooie en luxe uitstraling. Daarnaast is de vloer naadloos en daardoor heel makkelijk te onderhouden. Gietvloeren gaan vaak wel 25 jaar mee. Je hebt gietvloeren in verschillende soorten en maten. Zo kan je ook kiezen voor een gietvloer van kunststof. Je hebt kunststofvloeren in allerlei kleuren, zodat je eenvoudig een kleur kan kiezen die past bij het interieur van je huis of kantoor. Met een gietvloer van kunststof ziet een ruimte er dus meteen stijlvol en ruim uit.

Soorten gietvloeren van kunststof

Je hebt twee verschillende soorten gietvloeren van kunststof, namelijk de PU gietvloer en de Epoxy gietvloer. Een PU gietvloer is gemaakt op basis van polyurethaan, daardoor is de vloer licht elastisch en voelt het heel comfortabel aan. Deze gietvloer is beter geschikt voor woningen dan een Epoxy gietvloer en kan gecombineerd worden met vloerverwarming. Een Epoxy gietvloer bestaat voornamelijk uit de kunsthars epoxy. Daardoor is de vloer erg sterk en weerbaar. Gietvloeren van Epoxy worden daardoor vooral veel gebruikt in de industrie en niet zozeer in woningen. Het is een ideale vloer voor bijvoorbeeld parkeergarages, showrooms en magazijnen. Deze vloer is minder comfortabel dan een PU gietvloer en kan niet gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor dit materiaal minder geschikt is voor woningen

Offerte aanvragen

Doe inspiratie op voor jouw gietvloer van kunststof op Gietvloer.net. Je kan contact opnemen door te bellen of de contactpagina op de site in te vullen. Daarnaast kan je geheel vrijblijvend een offerte opvragen om te kijken wat de mogelijkheden en prijzen voor een gietvloer van kunststof zijn voor jouw woning of bedrijf. Ook kan je terecht bij Kunststof Gietvloer, de specialist in kunststof gietvloeren. Ook hier kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo voorkom je nare verrassingen en heb je meteen alle informatie over een kunststof gietvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *