Grote wandklok

Meer dan ooit vul je een complete muur met een grote wandklok. Op die manier transformeer je een witte en wat kille muur in een prachtige muur met de grote wandklok als absolute eyecatcher, al helemaal als er sprake is van bewegende delen. Of de klok dan op tijd loopt lijkt veel minder belangrijk te zijn.

Eindelijk af van de kille, witte en kale muur

Iedereen kent het vast wel, die ene muur in je kamer. Hoe kleed je die nou eens leuk aan? Je hebt alles al geprobeerd en je hebt jezelf eigenlijk al neergelegd bij het feit dat de muur koel, kil en wit zal blijven. Tot ook jij de voordelen van de grote wandklok ontdekt. Want er zijn wandklokken beschikbaar die de gehele muur bedekken. Het aanbod van de grote wandklok is ondertussen zo groot, dat er een wandklok is voor ieder type inrichting en voor elke stijl.  En als je hem dan toch hebt hangen, zet hem dan ook maar op tijd, al lezen we zelf de tijd vooral af van de smartphone.

Of toch liever in betonlook?

Ga maar aan de slag met het ‘project’ grote wandklok. Dan ben je wel even onder de pannen, want je moet nogal wat keuzes maken voor de klok er daadwerkelijk hangt. Zeker is dat door de invulling van de muur met die fraaie wandklok je inrichting helemaal af is. Daarvoor kies je de klok, waarbij de belangrijkste keuze wellicht de keuze voor het materiaal is.  Dit kan aluminium zijn, maar evengoed metaal en hout. Of heb je toch liever een wandklok in betonlook? Kies je voor de industriële stijl of liever modern? Wat denk je van de stationsklok? Lastig, want de grote wandklok is in alle uitvoeringen bijzonder.

Boeiende bewegende delen

Bewegende delen doen het zoals gezegd altijd heel erg goed. Zo goed zelfs dat je maar blijft kijken. Bijvoorbeeld naar die raderwerken en dat bewegende uurwerk. Je hebt een wandklok met een kompas en met grote, haast indrukwekkende Romeinse cijfers. Een witte muur met slechts twee wijzers, je zult ervaren hoe fraai zoiets minimalistisch kan zijn. Bij de twee wijzers doet de muur als achterwand dienst. Heel simpel, maar indrukwekkend mooi.

Klassiek of exotisch?

Klassiek of exotisch, ingetogen of juist zeer uitbundig. Het aanbod grote klassieke wandklokken is indrukwekkend. De klok bepaalt het karakter van je interieur en iedereen zal meteen aangetrokken worden tot de klok. Belangrijk bij de aanschaf van een wandklok in groter formaat is wel de wijze van bevestigen. Bespaar daar nooit op en laat je goed voorlichten hoe je de klok op de best mogelijke wijze kunt bevestigen aan de wand., het is niet de bedoeling dat je ’s ochtends geconfronteerd wordt met een klok die op de grond ligt en beschadigd is.Tenslotte; te laat komen met een grote wandklok in de woonkamer kan en mag natuurlijk niet voorkomen en met de wandklok in de woonkamer leer jij je (klein)kinderen ook op een leuke manier klokkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *