Haarverzorgingstips voor mannen 

Huid- en lichaamsverzorging zijn belangrijk voor je. Goed eten, sporten en er op je best uitzien is belangrijk. Dat is allemaal geweldig, maar hoe zit het met je haar? Dit kan een lichaamsdeel zijn dat de meeste mannen als vanzelfsprekend beschouwen. Je haar kan het laatste zijn waar je aan denkt, en daar ligt het probleem. Let op: je haarlijn is niet de enige plek waar je je haar moet verzorgen! Als je er goed uit wilt blijven zien, moet je je haar goed behandelen en stylen. Iedereen verdient weelderig, gezond haar. Je kunt dit verkrijgen door producten van Mr Smith te gebruiken. Zolang je bereid bent om je in te spannen, kunnen zowel mannen als vrouwen succes behalen. De meeste mannen drogen hun haar aan de lucht, terwijl vrouwen meer nadruk leggen op onderhoud. 

Investeer in goede haarproducten 

Van je shampoo tot je stylingwax, alles wat je op je haar aanbrengt telt. Weten welk type haar je hebt – steil, krullend, golvend, dun, droog – is de eerste stap bij het selecteren van de juiste producten. Kies producten die bij jouw haartype passen. In werkelijkheid kan het vinden van het perfecte haarproduct of een combinatie van producten een leven lang duren, of in ieder geval totdat je je haar verliest. Gezien het enorme volume en de diversiteit van haarstylingproducten van vandaag, wordt dit nog duidelijker. Controleer echter altijd de ingrediënten en componenten van je haarproduct. Ga voor hoogwaardige shampoos zoals Mr Smith shampoo

Zorgen voor lang haar 

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om lange, vloeiende lokken te beheren. Het hoeft niet zo vaak te worden geknipt als kort haar, maar je moet toch ongeveer eens in de 12 weken een trimbeurt krijgen. Dit voorkomt dat er gespleten punten in je haar ontstaan ​​en bevordert de haargroei. Als je van plan bent om lange haren te hebben als man, staat het je vrij om dat te doen, zolang je het trimadvies opvolgt. Blijf bij het stylen van lang haar uit de buurt van producten die een bolwerk geven. Gebruik in plaats van hard-hold producten, soft-hold producten. Vermijd ook waar mogelijk verwarmde stylingtools zoals föhns, stijltangen en krulspelden. De gezondste manier om je haar te drogen is door het aan de lucht te drogen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *