Handdoeken van Today zijn zacht en voelen fijn

Badhanddoeken

Na het douchen of een warm bad is het erg oncomfortabel om je af te moeten drogen met een harde handdoek. Dit heeft voor een deel te maken met de manier van wassen, maar het materiaal is doorslaggevend. De handdoeken van Today zijn gemaakt van 100% katoen en van zeer zachte stof. Hierdoor voelen ze fijn aan de huid bij het afdrogen. Bovendien nemen de badhanddoeken veel vocht op. Dit zogenaamde absorptievermogen is van belang om snel lekker droog te worden. U hebt de keuze uit 2 maten. Ook zijn er badlakens, of zogenaamde strandlakens verkrijgbaar, die zijn maar liefst 90 bij 150 cm groot.

 

Gekleurde badhanddoeken

Het Franse merk Today heeft een uitgebreide collectie met badtextiel. Alle items zijn verkrijgbaar in 20 mooie effen kleuren, ook de baddoeken. Hierdoor zijn de badkamer accessoires van Today mooi om te combineren; je kunt mooie kleurencombinaties maken en een aantal gekleurde badhanddoeken kiezen om een nieuwe stijl aan de badkamer te geven. De kleuren variëren van helder oranje, groen en blauw tot donkerder grijs, zwart en bruin. Door het grote pallet aan kleuren is er altijd een kleur die bij uw badkamerinrichting past. Als je de nieuwe doeken combineert met een badmat, washandjes en gastendoekjes in dezelfde kleur of in een bepaalde kleursetting maakt u van uw badkamer een eigen luxe welness in een handomdraai.

 

Hoge kwaliteit handdoeken

  • De handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen
  • De dikte is 500 gram per m2
  • Ze hebben een luxe afwerking
  • De prijzen zijn aantrekkelijk
  • De badhanddoeken zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten
  • Mooi om te combineren met het overige badtextiel van Today

 

Handdoeken kopen online

Handdoeken zijn prima online te kopen. De afbeelding en beschrijving geven een duidelijk beeld van de betreffende baddoek en omdat ze niet kunnen breken zijn ze goed met de pakketdienst te verzenden zonder schade. U kunt tegen aantrekkelijke prijzen online handdoeken kopen bij VanKaarstotServet. In deze webshop hebt u bovendien het gehele Today assortiment en nog veel meer sfeerartikelen om uit te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *