Het industriële interieur met een vleugje warmte

Restaurant Design Colorful Interior Chairs

Een aantal jaar geleden deed de industriële woontrend al haar intrede. Sobere, neutrale kleuren, als wit, grijs en zwart vergezellen menig huiskamer. Een stoere en robuuste inrichting met ruwe materialen was helemaal hot and happening. En nog steeds! Anno 2019 is de industriële inrichting nog steeds helemaal hot! Wel met hier en daar enige aanpassingen. De industriële look met een vleugje warmte. Hoe je dit doet?  

Speel met kleur

Daar waar een industriële huiskamer al snel gekenmerkt wordt door de kleuren zwart, wit en grijs, mag je nu een stapje verder. Zijn deze kleuren jou wat te sober, maar wil je wel graag meedoen met de industriële trend? Voeg een vleugje kleur toe aan je interieur. Combineer je zwarte meubels bijvoorbeeld met een subtiele pasteltint op de muur. Is de kleur zwart jou te heftig? Laat het achterwege! Ruil de harde kleur in voor een warmer exemplaar en maak gebruik van wat zachtere kleuren als bruin en antraciet. Deze zullen je huis meteen een warmere uitstraling geven. Vergeet ook zeker de trendkleuren als terracotta en okergeel niet, welke geweldig staan in het industriële interieur. Zijn deze kleuren je nog steeds te heftig? Ook donkerblauw of groen zien we steeds vaker in combinatie met industriële meubels. Speel met kleur en vind jouw ideale look!

Eyecatcher

Het industriële interieur kenmerkt zich door het minimalistische gebruik van accessoires, less is more. Toch wordt een huis vaak een thuis door het gebruik van accessoires. Je wilt je huis eigen maken door het gebruik van meubels en accessoires die jou aanspreken. Denk groots! Ga voor een gave kast, een stoere fauteuil of denk nog grootser. Zorg dat er een echte eyecatcher ontstaat. Dit resultaat krijg je natuurlijk niet alleen door het gebruik van stoere meubels of een groot schilderij, ook de muur of de vloer mogen er aan geloven. Wat dacht je van een gave betonvloer, om de industriële look helemaal af te maken. Gietvloerbetonlook.nl biedt een ruim aanbod aan stijlvolle en onderhoudsarme betonvloeren om jouw interieur de industriële finishing touch te geven die het verdient.     

Stoere planten

Een huis zonder planten in geen thuis. De botanische woontrend is niet voor niets zo populair geworden. Hoe meer planten, hoe beter. Planten niet passend in een industrieel interieur? Think again! Kies een stel stoere exemplaren uit en geef je huis net dat beetje extra warmte. Ga voor een cactus, een aloë vera of een andere gezellige vetplant in stoere pot. Ook de Sanseveria doet het goed in het industriële interieur. Deze ultieme ‘hipsterplant’ is ijzersterk en kenmerkt zich door zijn lange sierlijke bladeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *