Het inrichten van een nieuwbouwhuis

Je hebt net een nieuwe huis gekocht. Er heerst een gestructureerde chaos om alles zo goed en volledig mogelijk in te richten naar jouw wensen. Er worden afwegingen gemaakt wat wel én wat niet kan. Toch een wat groter budget voor de nieuwe bank of juist voor de badkamer? Dit zijn de grote en belangrijke beslissingen die gemaakt moeten worden. Naast die grote beslissingen komen er ook velen kleine maar toch veel betekende keuzes op het pad naar het perfecte huis. Het vers afgeleverde nieuwbouwhuis moet natuurlijk niet compleet naar de vernieling geholpen worden tijdens het inrichten. Daarom is het belangrijk om jezelf goed in te lezen als het gaat om inrichting, want er is ontzettend veel mogelijk!

Raamdecoratie zonder te boren

Het boren in een nieuwe, mooie en egale muur of kozijn moet natuurlijk tot een minimum gehouden worden. Er zijn daarom een aantal opties op de markt gekomen die rekening hebben gehouden met deze wens van nieuwbouw bewoners. Het ophangen van verduisterende of juist licht doorlatende raamdecoratie vergt vaak veel tijd en energie. Daarnaast is het vaak een vereiste om gaten te boren in een kozijn of muur. Dit is natuurlijk niet gewenst en daarom zijn er specifieke oplossingen het leven in geroepen. Raamdecoratie waar boren niet meer nodig is én het ziet er zelfs nog beter uit, daar wordt toch iedereen gelukkig van?

De voordelen van perfect fit én click raamsystemen

Doordat het niet meer nodig is om te boren bij de plaatsing van rol- of plisségordijnen kan binnen vijf minuten een compleet raam bedekt worden. Zelfs het op maat maken wordt gemakkelijker gemaakt doordat er geen rekening gehouden hoeft te worden met boorgaten. De boorgaten zijn vervangen door een perfect tape of click systeem. Hierdoor kan het systeem gemakkelijk in het kozijn geklikt of getapet worden. Deze systemen zijn met name goed te gebruiken bij aluminium of kunststof kozijnen. Deze systemen maken het ook gemakkelijk om de ramen schoon te maken doordat ze door de tape en click systemen makkelijk afneembaar zijn. Door de click en tape bevestiging kunnen de ramen ook moeiteloos open en dicht doordat deze zonder naden zijn gemonteerd in het kozijn zelf. Dus wil je raamdecoratie zonder gaten te boren, er zijn opties genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *