Het kiezen van een whiteboard

whiteboard kiezen

Een schoolbord is een nietje in de meeste kantoren voor goede reden. Voor een maakt de witte tabel het gemakkelijker om samen te werken. Bijvoorbeeld, schrijven om te denken als een groep een geweldige manier is om het versterken van het brainstormen. De tabel is ook ideaal voor visuele leerlingen. Visualizing taken en prioriteiten, kunt u de taak beheren. Dit kan zijn een eenvoudige takenlijst of een complexe Workflow diagram.

Waar gebruik je hem voor?

Het eerste wat dat je hoeft te doen is erachter te komen welke de beste keuze voor u is, de leisteen is te bepalen wat het doel van deze leisteen. Het zal zijn voor persoonlijk gebruik in uw kantoor, in een vergaderruimte of in een openbare ruimte? Beantwoorden van deze vraag zal u helpen met andere criteria, zoals het oppervlak, de grootte en de esthetiek van het ontwerp van de Slate’s. U wilt ervoor te zorgen dat u de selectie voltooit van leisteen banen verdwijnen door middel van de doelstellingen.

Hoe groot moet het bord zijn?

Dus, moet u het verkennen van de verschillende oppervlakte opties voor het schoolbord. De opties zijn waarschijnlijk bevatten ceramiektegel, melamine en glas. Dit is een belangrijke beslissing te maken omdat verschillende oppervlakken voor verschillende doeleinden, en zal uiteindelijk een impact op de gebruiksduur van de Raad van bestuur hebben. Bijvoorbeeld, de levensverwachting van een porseleinen plaat met zes melamine platen door oppervlak, dus het is een goede keuze voor een schoolbord in één gebied vaak hoog. Bovendien, het oppervlak ook invloed op het soort onderhoud en schoonmaken vereist voor leisteen.

 

Wanneer u de grootte van uw schoolbord selecteert, moet u overwegen een paar dingen. De eerste is wat maakt de muren of de spatie die u wilt instellen de het bord op zoek. De beste website in Nederland en België voor Whiteboards, prikborden en nog veel meer is Whiteboard-Expres.nl. De grootte van de White Board zal ook afhangen van hoeveel mensen het gebruiken. Een schoolbord voor het gebruik van personen tegen een voor een de Raad van bestuur is verschillend in grootte.

Hoe wil je dat het bord er uitziet?

Een belangrijke factor die meespeelt is de esthetiek van uw leisteen ontwerp en hoe het zal passen bij de algemene Toon en de cultuur van uw werkgebied. Een manier om te personaliseren van de raden is de kleur van het frame. Een mahonie houten frame wordt bijvoorbeeld beschouwd als formeler. Aan de andere kant, is grafiet of aluminium oppervlak modern en elegant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *