Het verfraaien van uw voorgevel

Kent u dat? U heeft het gevoel dat u iets wilt doen aan het uiterlijk van uw huis. Een mooi begin kan het verfraaien van uw voorgevel zijn en dit kan vaak op hele simpele manieren. Om u een beetje een idee te geven van wat u allemaal kunt doen om uw voorgevel en dus uw huis een compleet nieuwe look te geven we u in dit artikel een aantal tips. Zo kunt u vandaag nog aan de slag met het verfraaien van uw huis.

Gevelreiniging

Een vieze voorgevel is niet alleen slecht voor uw huis maar ziet er ook nog eens ontzettend onverzorgd uit. De eerste indruk van uw huis wordt natuurlijk bepaald aan de hand van de voorgevel en als deze voorgevel vies en niet netjes onderhouden is zal deze eerste indruk niet positief zijn. Voor het reinigen van uw gevel kunt u een bedrijf inhuren of u kunt het zelf proberen. Het inhuren van een bedrijf is wel een aanrader, aangezien zij altijd het juiste materiaal hebben om de nodige reiniging te verrichten. 

Voegwerk

Een andere belangrijke factor voor het verfraaien van uw voorgevel is het voegwerk. Er zijn ontzettend veel verschillende opties als het gaat om voegwerk, er is er vast.1 die bij uw huis past. Zo is er voor de wat oudere huizen een gesneden voeg, deze creëert een retro look. Ook kunt u kiezen voor de holle voeg. Door middel van de holle voeg accentueert u de stenen van uw huis en dit kan zorgen voor een tof schaduweffect tussen de stenen. 

Deurluifel

Een voordeur afdakje, wie wil dat nou niet? Zo’n voordeur afdakje zorgt niet alleen voor een supertof aanzicht van uw huis, maar heeft ook een aantal functionele voordelen. Zo kunnen uw gasten droog staan wanneer ze aankomen bij uw huis en is de opstap naar uw huis dus vrij van regen. Ook verkopen sommige bedrijven zoals Jansa voordeurluifels overkappingen met ingebouwde ledverlichting. Op deze manier kunt u uw oude buitenlamp vervangen voor een moderne ingebouwde buitenlamp. Jansa voordeurluifels biedt ook sensors aan in combinatie met deze ledverlichting. Zo gaat uw buitenlamp meteen aan bij aankomst en kan uw deuroverkapping ook werken als anti-inbraaksysteem. 

Verf

Het verven van uw kozijnen kan ook zorgen voor een wereld van verschil. Geef uw kozijnen/houtwerk eens een ander kleurtje. Het zorgt voor een nieuwe en frisse look en kan zorgen voor een ware upgrade aan uw voorgevel. Zorg dat u wel een kleur kiest die past bij de stijl van het huis. Het is belangrijk dat het huis 1 geheel blijft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *