Het verhuizen van je spullen naar het buitenland

De beslissing is genomen. Het kan voor plezier zijn, of misschien voor zakelijke doeleinden. Maar één ding is zeker. Als je jouw bedrijf naar het buitenland verhuist is er een hele lange lijst met punten die moet worden afgevinkt. Van het leren van nieuwe talen, tot het aanvragen van een visa, het is een unieke uitdaging. En dan moet je ook nog alle kantoor spullen verhuizen naar het vreemde land naar keuze. Misschien wil je langzamerhand je bedrijf uitbreiden naar Azië en is het belangrijkste punt op jouw lijst zoeken naar een betrouwbare transport Turkije specialist. Dit kan een overweldigende taak zijn en daarom helpen wij jouw bedrijf hier een handje mee.

Het inpakken van je spullen

Het klinkt meteen als een migraine die op je wacht. Het is bekend dat het verhuizen als persoon naar het buitenland stressvol genoeg is, maar een heel bedrijf? Niemand suggereert dat het proces gemakkelijk zal zijn, maar het hoeft ook zeker geen nachtmerrie te zijn.

Voordat je verhuist naar een nieuwe business cultuur en je je verhuisdozen labelt met “transport polen”, moet je beslissen wat je wel en niet meeneemt naar de nieuwe locatie. Je wilt natuurlijk niet alles opnieuw inrichten, dus het meenemen van bureaus, stoelen, tafels, kasten en apparatuur zoals printers is zeker de moeite waard. Dit bespaart niet alleen geld, maar het is ook fijn om een ​​stukje van je oude kantoor mee te nemen.

Het verhuizen van de spullen

Afhankelijk van je bestemming kun je kiezen voor verhuizing via zeevracht, luchtvracht of wegtransport. Vraag meerdere offertes op om te kijken naar wat het gunstigst is voor jou. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs, maar ook hoelang het duurt voordat je spullen aankomen op de bestemming. Je wilt natuurlijk niet dat je werknemers twee maandenlang in de stress zitten omdat de levering nog niet is aangekomen.

Vergeet niet om alle douanedocumenten op tijd voor te bereiden. Vaak kan een transporteur je helpen met het verkrijgen van de juiste documenten. Wees niet bang om hiernaar te vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *