Hoe een kattenluik in een glazen deur te installeren?

Het hebben van een kattenluik in uw deuren en muren heeft voordelen voor u en uw kat! Om te beginnen hoef je niet elke portier voor je huisdier te zijn als ze naar buiten moeten om de roep van de natuur te beantwoorden. Honden- en kattenluiken kunnen gemakkelijk in allerlei muren en deuren in uw huis worden geïnstalleerd en zullen een leven lang nuttig blijven. U kunt zelfs een honden- of kattenluik in glas installeren als u geen beschikbare muur of deur met een glazen huisdierluik heeft. Een hondendeur aan de buitenkant in een glazen deur is een handige oplossing die vaak zonder gereedschap kan worden geïnstalleerd! Raamkatdeuren worden op dezelfde manier geïnstalleerd als patiodeuren met hondendeuropties, vaak zonder gereedschap!

Kattenluiken zijn een van de beste geschenken die u aan uw huisdieren kunt geven. Het geeft hen de vrijheid om het huis in en uit te gaan zonder iemand lastig te vallen. Blijf lezen voor tips voor het installeren van een glazen schuifdeur voor katten!

Het installeren van een kattenluik in een glazen deur is niet zo eenvoudig als het klinkt. Als je een boor neemt en gaten in je glazen deur gaat boren, ga je hem gewoon helemaal kraken en zal je dure deur nutteloos zijn. Glas is een kwetsbaar materiaal! U zult moeten kijken naar ontwerpen van kattenluiken om te bepalen welke opties het beste bij u passen. Er zijn opties voor huisdierluiken die zonder gereedschap kunnen worden geïnstalleerd (ook wel terraspanelen genoemd), zoals het Endura Flap Thermo Panel 3e. Plaats eenvoudig het paneel met ingebouwd huisdierluik in uw schuifdeurrail en u bent klaar om te gaan! Voor een optie die past bij uw huidige slot, en “in the glass unit” vervangt een bestaande ruit in uw schuifdeur door een gloednieuwe met een vooraf geïnstalleerd huisdierluik.

Een kat die geniet van de vrijheid om naar buiten te gaan wanneer hij maar wil

Het eerste dat u moet doen, is controleren of er in de deur een enkele ruit of een dubbele ruit is geïnstalleerd. Een enkel glas kan gemakkelijk worden gesneden omdat het niet erg dik is. Als uw glazen deur echter uit dubbel glas bestaat, is dit een uitdaging en kost het proces tijd.

De dubbele beglazing moet worden verzorgd en u moet verdere stappen ondernemen voordat u er daadwerkelijk een kattenluik in kunt plaatsen. De eerste stap is het begrijpen van de glazen deur die u bezit. Voordat je gaat hameren is het belangrijk dat je volgens het glas werkt. De eerste stap kan eenvoudig worden gedaan door een ervaren glazenmaker te zoeken die kennis heeft van het glas van uw deur.

Heeft u een in-glass project, dan biedt PetDoors.com twee uitstekende services. Of het nu voor uw glazen deur is of voor uw glazen raam, ze doen het allemaal voor u. Pet Doors biedt ook een service op hun website die u zal helpen een gekwalificeerde glazenmaker te vinden die ervaring heeft met het specifiek omgaan met kattenluiken in glazen deuren, zelfs als u een tuindeur met kattenluik wilt.

Als u via PetDoors.com een ​​glazenmaker wilt vinden, gaat u gewoon naar de website en gaat u naar Independent Professional Pet Door Installation om een ​​erkende plaatselijke installateur bij u in de buurt te vinden. De website zal u naar uw locatie vragen en vervolgens een installateur zoeken op basis van de staat waarin u woont. Nadat u meerdere opties heeft ontvangen, kunt u degene selecteren die het dichtst bij uw stad ligt en de rest aan hen overlaten. Andere manieren om een ​​glazenmaker te vinden, zijn het gebruik van Yelp of Google. U kunt op elke site zoeken en de voor u handigste optie vinden.

De reden waarom het vinden van een ervaren glazenmaker zo belangrijk is, is omdat alle volgende stappen zijn gekoppeld aan de informatie die zij u gaan verstrekken. De glazenmaker meet uw glas op en geeft u de exacte afmetingen. Ze meten ook de dikte van het glas en vertellen u andere relevante informatie. Een ander stukje informatie dat belangrijk is om te weten, betreft eventuele tinten op het glas, zoals Low-E-coating en andere.

Het andere stuk informatie dat u nodig heeft, is de grootte van uw huisdier en de grootte van het kattenluik dat u wilt laten maken. Meet de breedte van uw huisdier en voeg minimaal 2,5 cm toe aan elke kant voor een comfortabele pasvorm. Voeg voor de lengte ten minste 1 inch toe aan de hoogte van uw huisdier van de grond tot de schouders. Dit geeft u een kattenluik van goed formaat dat uw huisdier comfortabel kan gebruiken. De afmetingen van het huisdier zijn buitengewoon belangrijk, omdat u niet wilt dat uw huisdier zijn hele leven comfortabel door de deur past!

Zodra u alle metingen heeft afgerond en de informatie over het glas in uw deur heeft, kunt u een bestelling plaatsen op Petdoors.com. U selecteert het glastype, de flapmaat, de LoE-coating of niet, de overstaphoogte en plaatst vervolgens uw bestelling. Zodra uw bestelling is geplaatst, volgen we een formulier waarin u uw specifieke glasafmetingen kunt invullen en deze naar ons kunt terugsturen.

Over het algemeen kan het tot 3-4 weken duren voordat een bestelling wordt geproduceerd, aangezien het glas perfect bij uw deur past. Zodra het glas bij u is afgeleverd, bent u klaar om uw nieuwe glazen deur met kattenluik erin te plaatsen. Je kunt nu de glazenmaker opnieuw bellen om af te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *