Houd hier rekening bij het renoveren van je plafond

Het renoveren van het plafond is een vervelende karwei. Helemaal wanneer je kiest voor een moeilijke soort om te renoveren. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om dit niet al te moeilijk te maken. Namelijk door een systeemplafond te monteren van Rockfon Krios. We gaan een kijkje nemen bij een systeemplafond van Rockfon Krios en wat dan de voordelen mogen zijn van dit plafond.

Een systeemplafond monteren


Het systeemplafond is namelijk iets wat je al op een hoop verschillende locaties ziet en dat heeft uiteraard te maken met het gemak van het systeemplafond. Het systeemplafond is namelijk een stuk gemakkelijker om te monteren dan wanneer we kijken naar andere soorten plafonds. Je werkt altijd eerst met een geraamte die onder het origineel dak komt te hangen. In dit geraamte worden vervolgens de platen die bij het systeemplafond horen gehangen. Hierdoor creëer je dus eigenlijk een laag van platen en een ruimte tussen het systeemplafond en het dak. Een vrij simpele manier dus van renoveren en dat laat zich op verschillende manieren terugkomen. Laten we een kijkje nemen bij de voordelen.

Een kijkje bij de positieve kenmerken van het systeemplafond.


Het eerste voordeel is ook direct de grootste en zit hem echt in de moeilijkheidsgraad van het monteren van het systeemplafond. Andere soorten plafonds zijn namelijk veel ingewikkelder om te monteren en je bent er ook nog eens veel langer mee bezig. Een systeemplafond heet dat dus niet en is een van de plafonds die veel gemakkelijker is om te monteren. Daarnaast creëer je een aangename akoestiek in de ruimte.

De echo verdwijnt wanneer je kiest voor een systeemplafond en dat is voor verschillende soorten ruimtes een echte must. Ook is er nog een voordeel in de ruimte die gecreëerd wordt boven het systeemplafond. Hier kun je namelijk een hoop kabels en buizen wegwerken. Dit zijn rommelige dingen die normaliter in het zicht zijn en dus een echte afbreuk doen aan de rest van de ruimte. Het systeemplafond is dus een gemakkelijke manier van plafonds renoveren en biedt een hoop positieve kenmerken. Hierdoor is het een makkelijke oplossing om te kiezen voor plafondplaten van Rockfon Krios.

Bron: https://www.afbouwtotaal.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *