Inspiratie tip: een loungeset voor je balkon.

op het balkon
op het balkon

Woon je in een appartement met een balkon? Dan is de inspiratie tip van deze week bedoelt voor jou! We hebben deze week een leuke tip om een ware lounge te maken van je knusse balkon. Dacht je dat de balkon beperkt blijft tot een klein bistro setje? Vanaf nu niet meer. Met onze tip kan je je heerlijk kunt vertoeven na een lange werkdag of tijdens een mooie zomeravond.

Geloof het of niet, maar zelfs op het kleinste balkon is het mogelijk een loungeplek te creëren. Dit doe je met pallets. Juist op een klein terras of balkon geeft een eyecatcher van formaat een ruimtelijk effect. Twee opgestapelde pallets in de hoek van je balkon maken al een leuk zitje. Met palletkussens en rugkussens is je loungeset compleet. Pallets in de lengte neerzetten is natuurlijk ook een optie. Dan passen er misschien zelfs 2 delen pallets naast elkaar.

Op middelgrote en grote balkons is er meer ruimte om creatief te zijn. Hier heb je zelfs ruimte om er een hoekbank van te maken. Zo kan je lekker met de beentjes om hoog van het zonnetje genieten! 

Palletkussens op je balkon

Met een set mooie palletkussens ben je direct klaar. Gooi er mooie palletkussens op en klaar ben je! Uiteraard aan jou de keuze of je meegaat in een bepaalde kleurentrend, de kleuren van je interieur naar buiten wilt doorvoeren of kiest voor je lievelingskleur kiest. Als je het rustig wilt houden kies je voor  basic kleuren of je gaat juist voor een onverwachte kleur of kiest voor een patroon, zodat jouw balkon loungeset er helemaal uitspringt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.  Geen ruimte genoeg meer voor een tafeltje op jouw balkon, no problemo, met een dienblad op de palletkussens heb je jouw hapjes en drankjes ook gewoon lekker bij de hand. Om het geheel nog knusser te maken voeg je voor zover mogelijk wat leuke accessoires aan je balkon toe en jouw balkon is helemaal zomerklaar!

Kortom, met een stel pallets en wat mooie palletkussens kan je hartstikke leuke loungeset maken die past op jouw balkon! Voor tips en inspiratie kan je altijd rondkijken in onze inspiratieblog. Wil je leuke palletkussens kopen? Bekijk onze palletkussen winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *