JASNO shutters

Shutters zijn sinds jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse zonwering opties. Waar het vroeger voornamelijk gezien werd in de warme landen, heeft de shutter zijn weg helemaal gevonden naar de Nederlandse woonkamers. Shutters geven sfeer aan een kamer, houden de zon buiten en geven een ruimte de nodige privacy. Het fijne aan shutters is, dat dit allemaal kan zonder de ramen compleet af te schermen van het daglicht. Een shutter geeft dus bescherming van licht, zonder een ruimte meteen te verduisteren. Doordat de shutter van JASNO ook een fijne sfeer in een kamer kan creëren, is hij erg geliefd in zowel een woonkamer, slaapkamer als badkamer. Elke shutter van JASNO wordt precies op maat gemaakt en is dus perfect passend voor al jouw ramen. Creëer ook sfeer in jouw huis met de op maat gemaakte JASNO shutters.

Wat zijn shutters?


Een shutter wordt gebruikt als binnen raamdecoratie. Ook al is de term shutter inmiddels helemaal opgenomen in het interieur vocabulair, correct nederlands is het niet. Van oudsher noemen we in Nederland de shutter een binnenluik. Doordat je de binnenluiken open, dicht of half open kan zetten, bepaal je zelf in hoeverre je een ruimte verduistert. Laat het licht omhoog naar binnen schijnen door de luiken schuin omhoog te zetten. Ideaal voor een ruimte waar er op tv of computerschermen gekeken wordt overdag.

JASNO shutters kopen we in Nederland vooral voor de ramen in de woonkamer, maar het is ook een ideale zonwering voor in de slaapkamer, badkamer of op kantoor. Shutters zijn fantastisch in onderhoudt en erg duurzaam. De shutters zijn in zowel hout als kunststof te krijgen. Met een simpele stofdoek houdt je de shutters schoon en je hoeft ook niet bang te zijn voor verkleuring. 

Waar kan je shutters voor gebruiken?


Shutters zijn er in alle kleuren, vormen en maten. Het is inmiddels vrij bekend dat de shutter fantastisch is om te laten plaatsen voor je raam, maar wist je dat je ook JASNO shutters kopen kan voor deuren? Of wat dacht je van een loft met shutter als kamerverdeler? Wanneer je een open inloop kast hebt, geeft een shutter je net wat meer privacy met het omkleden. Zelfs de standaard deuren in een woonhuis kunnen vervangen worden door shutters. Zo creëer je in een handomdraai privacy en sfeer.

Verder kan je shutters van JASNO natuurlijk ook voor elk soort raam plaatsen. Een op maat gemaakte shutter past prima voor een rond raam of een kiepraam en zelfs voor een licht koepel. Binnenspecialist heeft vakmensen die jouw shutter op maat maken.

Het merk JASNO


De man achter het bedrijf en merk JASNO is Jeroen Hermans. Hij richt in 2001 het bedrijf JASNO op, omdat hij het een groot gemis vond dat de Nederlandse markt geen shutters had. De zonwering is populair in de mediterrane landen en de Verenigde Staten, maar in ons land dan nog vrij onbekend. Zijn eerste collectie bevat een traditionele shutter met een eigentijdse draai. Zijn collectie wordt gemaakt in Polen bij een houtbewerkingsbedrijf.

De shutters worden zo goed ontvangen, dat in 2003 Simon Sants als mede-eigenaar aan het bedrijf wordt toegevoegd. Het succes van de shutters heeft er inmiddels voor gezorgd dat de fabriek in Polen de orderstroom niet meer aan kan. Als oplossing wordt de gehele productie verhuist naar Thailand waar een gespecialiseerde shutter fabrikant zich met liefde fermt over de collectie van JASNO. Sinds 2006 richt JASNO zich niet alleen meer op shutters, maar heeft het bedrijf ook jaloezieën, vouwgordijnen en de bekroonde JASNO swings aan de collectie toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *