Jouw eigen mancave inrichten, wat mag er niet ontbreken?

Je woonhuis omtoveren tot een plek voor mannen

Vrouwen zijn vaak maar al te blij met de aankoop van hun huis. Mannen ook natuurlijk, maar het voelt minder als een plek voor mannen voor hen, zeker wanneer ze samenwonen met een vrouw. Toch hoeft dit niet te betekenen dat hun woonhuis niet aangevuld kan worden met een echte mancave. Hieronder vind je enkele voorbeelden van wat er in en mancave kan staan.

Enkele ideetjes om je mancave te vormen

Natuurlijk is de definitie van een echte mancave voor iedereen anders. Hieronder geven we dan ook een paar voorbeelden van mogelijke mancave ideetjes:

  • Wat veel mannen leuk vinden is een fris biertje drinken. Een leuke koelkast in de kleuren bijvoorbeeld van het nationaal elftal of in de kleuren van de favoriete voetbalploeg zijn altijd een aanrader.

 

  • Hierbij hoort vaak ook wat versiering in de mancave. Hier horen leuke en comfortabele zetels bij, leuke vlaggen en/ of posters van je favoriete ploeg enzovoort.

 

  • Veel mannen vinden het ook geweldig dat er een pooltafel in hun mancave staat. Leuk om een spelletje te spelen met je vrienden.

 

  • Ook een spelletje tafelvoetbal doet het steeds geweldig bij mannen.

 

  • Vergeet natuurlijk ook geen grote tv waarop hij dan zijn sport kan volgen.

 

  • Misschien heb je als man wel een bijzondere hobby waar kan je dit dan beter doen dan in je eigen mancave?

 

  • Misschien hou je wel nog van andere caféspelletjes? Die kan je natuurlijk ook daar zetten. Of wil je liever een jukebox in je mancave? Dat kan natuurlijk ook.

 

Meer ideetjes gewenst?

Hierboven zijn natuurlijk maar enkele tips vermeld om een mancave in te richten. Nomgaals dit is zeer persoonlijk en dus voor iedere man anders. Wil je graag nog meer ideetjes opdoen voor je mancave, neem dan zeker een kijkje op het internet. Daar kan je vast verdere inspiratie opdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *