Kies het behang dat bij jouw woning past

Behang is tegenwoordig in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar en ook vaker gegarandeerd van grote kwaliteit. Er komen steeds meer specialisten die behang netjes en gestructureerd kunnen afwerken en een boost aan jouw woning kunnen geven. Het verschil in de soorten behang is voor de mensen die er geen verstand van hebben niet zo goed waarneembaar. Er zit wel degelijk een verschil tussen glasvezelbehang en glasvliesbehang en een renovliesbehanger brengt ook weer ander behang bij jou aan. We zetten deze soorten voor jou op een rij.

Waarom glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren. Deze variëren van fijn tot grof. Het behang zorgt voor een nette afwerking van scheuren, is van sterk materiaal en wordt omschreven als brandveilig. Wanneer het behang beschadigd is geraakt of vies is geworden is dit makkelijk te verhelpen. Je hebt weinig zorgen om je behang als je voor glasvezelbehang hebt gekozen.

Waarom renovliesbehang?

Renovliesbehanger heeft een strakke en egale afwerking en wordt door een renovliesbehanger aangebracht met een beschermende functie voor de wanden in je woning. Het behang is makkelijk toe te passen, is hygiënisch van aard en kan makkelijk gereinigd worden. Net als glasvezelbehang is renovliesbehang brandveilig en zorgt het ervoor dat brand zich trager verspreid. Renovliesbehang wordt vaak gebruikt bij nieuwbouw woningen.

Waarom glasvliesbehang?

Glasvliesbehang is toe te passen op vrijwel alle ondergronden en is daarom een behangsoort dat veel gekozen wordt voor in een woning. Vooral tijdens renovaties wordt er vaak geadviseerd om glasvliesbehang aan te brengen vanwege het makkelijk wegwerken van kleine scheuren en barsten. Het behang is makkelijk over te schilderen en daarom nog een reden om ingezet te worden bij de renovatie van een woning. Glasvliesbehang is duurzaam en net als de andere soorten brandveilig en vrij van schadelijke stoffen die anders vrij kunnen komen. Na een renovatie wil je graag dat je behang voor een lange tijd mee kan en dat het lang mooi blijft. Daar is glasvliesbehang geschikt voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *