Kies stoere lampen om je interieur af te maken

Stoere lampen

Met stoere lampen in je interieur kun je precies die sfeer creëren die past bij jouw huis. En met de opvallende touch die je meegeeft dankzij de robuuste lampen, is je interieur net even anders dan standaard. Stoere lampen zijn bijvoorbeeld de grote fabriekslampen die je de laatste jaren steeds meer ziet verschijnen. Maar ook mooie vintage lampen doen het goed als eyecatcher. Wat je ook kiest, je interieur fleurt er gelijk mee op dus zulke lampen kunnen ook bij jou in huis niet ontbreken.

 

Stoere lampen kopen

Ga je een nieuwe lamp kopen, dan is het raadzaam vooraf wat zaken helder te hebben. Voor welke ruimte ga je de stoere lampen bijvoorbeeld gebruiken. De verlichting in je keuken is heel anders dan die in de woonkamer of slaapkamer. Heb je functioneel licht nodig, bijvoorbeeld om bij te kunnen lezen, of ben je op zoek naar sfeerverlichting? Heb je dat eenmaal besloten, dan kun je bedenken op welke plek je de verlichting wilt hebben. Je kunt natuurlijk een lamp aan het plafond hangen, maar je kunt ook kiezen voor een staande lamp of wandlamp. Die laatste wordt vaak vergeten, maar fabriekslampen doen het bijvoorbeeld erg goed als wandlamp. En denk eens aan een industriele vloerlamp om je woonkamer mee te verlichten.

 

 

Het design bij stoere lampen

Het klinkt misschien niet als jouw droomitem in huis: stoere lampen. Maar met robuuste verlichting creëer je een mooie sfeer in je huis waardoor het een echt thuis wordt. Een industriele vloerlamp of mooie vintage lampen halen je hele interieur op. Heb je bijvoorbeeld een strak, wit, modern interieur, dan kun je met vintage lampen een warme sfeer creëren. Of met fabriekslampen aan de muur een retrolook bewerkstelligen. Vaak zijn de robuuste lampen van metaal gemaakt en voorzien van grove schroeven, moeren en bouten. De koperkleur is tegenwoordig weer helemaal in, maar ook in vrolijk blauw of rood kun je stoere lampen vinden. Maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is de look: stoere lampen hebben een stoer uiterlijk geschikt voor elk interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *