Kleine veranderingen die een grote impact hebben in je huis

Wil je een kamer in je huis een frisse uitstraling geven, maar heb je niet de tijd, het geld of andere middelen om aan een volledig herontwerp te besteden? Er zijn een aantal kleine veranderingen die u in uw hele huis kunt aanbrengen – zo vaak als u wilt!

Voeg contrast toe

Het is verbazingwekkend wat een klein contrast kan doen. Als een kamer in je huis oud aanvoelt, kies dan een kleur die contrasteert met het kleurenschema dat je hebt en zoek een manier om het binnen te halen. Een klein blikje verf of het vervangen van je deurbeslag zou al de oplossing kunnen zijn. Stel je eens voor dat je retro deurklinken vervangen worden met een strakke, zwarte versie. Prachtig, toch!?

Schaalverdeling

Veel van de meest onvergetelijke kamers die ik heb gezien, hebben één ding gemeen: schaal. Soms is het een brutale extra grote lamp, soms is het een gezellige bank die de hele kamer lijkt te bedekken, en vaak is het een grote, hoge binnenboom die aanvoelt als een andere persoon in de kamer. De truc hier is om te werken met wat je hebt: overweeg om een plantenbak op een plantenstandaard te plaatsen of een verstelbare lamp een paar centimeter hoger te zetten. De resultaten kunnen dramatisch zijn.

Meubilair anders opstellen

De goedkoopste interieurtrucs die ik ken, is winkelen in je eigen huis. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je dingen van de zolder moet halen of items die op een plank hebben gestaan eraf moet halen. Herschik gewoon wat je al gebruikt en je merkt een enorme impact!

Voeg groen toe

Een van de eenvoudigste manieren om elke kamer in huis een oppepper te geven, is door groen binnen te halen. Het hoeft geen dure nieuwe orchidee of een hele ficusboom te zijn: een paar takken is meestal voldoende. Ga je gang en blaas je leefruimte nieuw leven in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *