klik pvc vloeren

Wat is klik pvc? De belangrijkste verschillen tussen klik pvc en laminaat worden hieronder uitgebreid besproken.

Wat is het?

Klik pvc vloeren zijn een synthetisch vloermateriaal dat duurzaam, betaalbaar en eenvoudig te installeren is. Pvc wordt vaak verward met andere soorten vloeren, zoals linoleum en laminaatvloeren. Luxe pvc tegels en -planken worden steeds populairder vanwege hun veelzijdigheid, het vermogen om stand te houden in vochtige omgevingen en het realistische uiterlijk van houten planken en stenen tegels. Dus, welke is het beste voor uw huis? Om deze vraag te beantwoorden, moet u eerst de verschillen tussen deze populaire vloeropties begrijpen.

Wat is het verschil tussen laminaat en PVC vloeren?

In tegenstelling tot PVC vloeren, die zijn gemaakt van synthetische materialen, bevat laminaatvloeren wat hout. Dit is de belangrijkste reden waarom laminaatvloeren kwetsbaar zijn voor vocht en vochtigheid. Laminaatvloeren bevatten een kern van houtvezelplaat met een afbeelding van houtnerf verzegeld onder een heldere beschermlaag. Al deze lagen zijn aan elkaar gelamineerd om een ​​stijver en realistischer vloermateriaal te verkrijgen. Laminaatvloeren worden meestal verkocht in planken die in elkaar klikken voor de look en feel van hardhouten vloeren. Er zijn voordelen en nadelen en dus duidelijk verschil tussen PVC vloeren en laminaat


Wat is het verschil tussen PVC en linoleum?

In tegenstelling tot vinylvloeren zijn linoleumvloeren gemaakt van volledig natuurlijke materialen. Linoleum is een milieuvriendelijke vloerbedekking die al bijna 150 jaar wordt gebruikt. Dat is misschien de reden waarom het een “verouderd” stereotype draagt. Het is echter een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar iets dat duurzaam, milieuvriendelijk en betaalbaar is. Het is niet zo waterbestendig als PVC, maar kan lang meegaan als het op de juiste manier wordt onderhouden. Hoewel PVC grotendeels onderhoudsvrij is, afgezien van algemeen vegen en dweilen, heeft linoleum een ​​jaarlijkse beschermende coating en wax nodig, waardoor het langer meegaat. Het is iets duurder dan PVC en wordt meestal gebruikt in commerciële ruimtes.

Voordelen van klik PVC

Mensen houden om vele redenen van PVC. Het is een betaalbare, duurzame en waterbestendige vloer. Het is ook verkrijgbaar in vele aantrekkelijke texturen, kleuren en stijlen die bij vrijwel elke kamer passen. Klik PVC laminaat vloeren worden geleverd in platen, tegels en rechte stroken, wat zorgt voor een gemakkelijke doe-het-zelf installatie. Het is ook een geweldige vloeroptie voor badkamers of wasruimtes, omdat het niet vlekt en goed bestand is tegen vocht. Het grootste voordeel van PVC klik plankenvloeren is dat het 100% waterbestendig is. Dit betekent dat oppervlaktewater en morsen geen invloed hebben op de vloer. Dit maakt het de ideale vloeroplossing voor ruimtes zoals kelders, keukens, badkamers, restaurants en cafés. Het is een geweldige optie voor mensen met huisdieren die zich zorgen maken over ongelukken. Bovendien zijn klik PVC vloeren zeer duurzaam met slijtlagen van commerciële kwaliteit die bestand zijn tegen zwaar verkeer. Grotere commerciële ruimtes kunnen profiteren van een verlijmde PVC installatie. Veel bedrijven en huishoudens vinden het geweldig dat PVC klik duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Regelmatig vegen en wekelijks dweilen is alles wat u nodig heeft om uw vloeren er fantastisch uit te laten zien. Daarnaast is het qua aanleg hetzelfde als een laminaat vloer. U klikt de planken aan elkaar en klaar.

Winkel klik PVC vloeren

Met de vooruitgang in klik PVC vloeren, kunt u PVC vloeren vinden met een stijve kernconstructie, waardoor ze vormvast en robuuster worden. Op de huidige markt heb je veel opties als het gaat om PVC vloeren. U kunt vinylplankenvloeren vinden met aangehechte onderlaag, diktes tot 8 mm of meer en met de hand geschraapte texturen. PVC klik vloeren kunnen op bijna elke ondervloer worden geïnstalleerd, waarbij de dikkere vloeren vergevingsgezind zijn voor onvolmaakte ondervloeren. Luxe klik PVC vloeren hebben een doe-het-zelf-installatie met een klikvergrendeling, lijm of losliggende installatiemethode. De betaalbaarheid, duurzaamheid en uitstraling maken klik PVC strokenvloeren een geweldige optie voor drukke ruimtes zonder het prijskaartje van echt hout of tegels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *