Landelijke wc-sluitingen

Landelijke wc-sluitingen

Zodra iemand gebruik maakt van het toilet is de deur op slot, dit wordt gedaan om de persoon wat privacy te geven. En zo kan niet iedereen binnenkomen terwijl je gebruik maakt van het toilet. Helaas is het soms niet duidelijk of de wc bezet is of vrij. Bij gebruik van de deurklink merk je dat de deur weigert open te gaan, het zit op slot. Voor de persoon die gebruik maakt van het toilet kan dit storend zijn, het gerammel aan de deur. Voor dat probleem moet een oplossing komen, duidelijkheid over de vrijheid van het toilet. In deze blog wordt er meer verteld over een landelijke wc-sluiting, met zo’n sluiting los je het probleem direct op. Meer weten? In deze blog volgt wat meer informatie.

Duidelijk signaal

Hoe zorgt een wc-sluiting ervoor dat het probleem wordt opgelost? Deze vraag zal bij veel mensen opkomen. Een wc-sluiting geeft twee duidelijk signalen af: Dat is bezet of vrij. Het kan niet allebei zijn, er moet een keuze gemaakt worden. Door een simpele beweging kan dit worden gerealiseerd. Tegelijkertijd wordt de deur op het slot gedraaid, of van het slot afgehaald. Ook voor kinderen kan de wc-sluiting zorgen voor duidelijkheid, zij kunnen snel het onderscheid leren tussen bezet en vrij. Door zo’n slot aan te schaffen heb je geen last meer van iemand die aan het slot rammelt. Zo heb je even wat tijd voor jezelf op het toilet. Het signaal wordt op meerdere manieren afgegeven. Bijvoorbeeld een combinatie van rood en groen, rood staat voor bezet en groen voor vrij. Ook zijn er sluitingen die werken met tekst, met de woorden: Bezet en vrij.

Diverse sloten

Landelijke wc-sluitingen van www.weijntjes.nl hebben vaak een brocante design. Het sluit vaak goed aan bij het ontwerp van de deur. Elk onderdeel van de deur wordt met zo’n slot landelijke stijl. Krijg je binnenkort familie of vrienden op visite? Dan kun je ze met een gerust hart het toilet wijzen, het is namelijk voorzien van een mooi landelijk slot. Het kleinste kamertje in huis verdient ook voldoende aandacht, juist leuk om er wat tijd in te steken. En zo wat leuke details toevoegen op een klein oppervlakte. In huizen met een landelijke stijl is er vaak al een landelijke basis in het toilet. Dit kun je aanvullen met allerlei landelijke decoratie, een mooie landelijke wc-sluiting past daar goed bij. Bezoekers krijgen de indruk dat er aandacht is besteed aan het gehele huis, wanneer kleine elementen nog passen in het totaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *