Loungeset kopen: 3 tips waarop je moet letten!

Zoek je voor komende zomer nog een nieuwe loungeset voor in de tuin? Dan is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Hieronder geven we 3 handige tips waarop je moet letten bij het kopen van een loungeset

Een loungeset mag zeker niet ontbreken in de tuin, onder de overkapping of in de veranda. Een loungeset creëert een warm huiskamergevoel, maar dan in de buitenlucht. Wil jij de tuin een verlengstuk van je woonkamer maken? In een loungeset kan je heerlijk onderuit gezakt genieten van een hapje en drankje. Gezellig samen met je familie of vrienden genieten van de extra lange zomeravonden. Lees hieronder onze 3 tips voor het kopen van een geschikte loungeset.

Tip 1. Type loungeset kiezen

Voordat je op zoek gaat naar een loungeset is het natuurlijk belangrijk om te bepalen waar deze komt te staan. Meet de ruimte nauwkeurig op en bedenk welke vorm loungeset er het beste past. Kies je voor een loungeset bestaand uit stoelen en een bank? Of past een hoek loungebank beter? Tijdens je zoektocht kom je erachter dat loungesets verkrijgbaar zijn in allerlei vormen en maten. Voor iedere ruimte in de tuin of onder de overkapping is er wel een geschikte loungeset te vinden.

Tip 2. Comfort

Een loungeset kopen is redelijk prijzig. Wij begrijpen daarom goed dat je graag een loungeset wilt kopen dat een echte eyecatcher in de tuin is. Echter is het belangrijk om het comfort niet uit het oog te verliezen. Daarom adviseren om een loungeset vooral te kiezen om het comfort dat deze biedt. 

Tip 3. Overweeg een diningset

In de meeste tuinen is er naast de tuinset geen ruimte voor ook nog een loungeset. Mocht je erg twijfelen tussen beide, dan kan je het beste kiezen voor het alternatief: de dining-loungeset. Deze set biedt de voordelen van zowel een tuinset als een loungeset. Dining-sets zijn ideaal om in te lunchen, maar door de halfhoge tafel ook perfect om in de tuin te dineren. Kijk eens rond in de collectie lounge dining sets van tuinmeubelen.nl voor een geschikte set voor bij jou in de tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *