Makelaar in Deventer: “4x Waarom verhuizen naar Deventer”

Verhuizen naar Deventer? Frans Makelaardij, dé makelaar in Deventer, geeft in dit artikel 4 redenen om te verhuizen naar Deventer. Deventer is een eeuwenoude stad aan de rivier op de grens tussen Gelderland en Overijssel. De stad is al jaren aan het opbloeien. Zo trekt de stad steeds meer toeristen en is wonen in Deventer ook erg populair. Lees hieronder 4 redenen van Frans Makelaardij waarom ook jij moet verhuizen naar Deventer volgens deze makelaar in Deventer.

Betaalbaar wonen

Betaalbare koopwoningen, waar vind je die tegenwoordig nog? Nou.. in Deventer zal je versteld staan van de gunstige huizenprijzen. Zelfs in deze dure tijden zijn en nog betaalbare koopwoningen te vinden. Er liggen plannen dat Deventer ook de komende jaren nog wilt uitbreiden met nieuwbouw koopwoningen. Voor de vele mensen die het interessant vinden om naar Deventer te verhuizen is er dus nog genoeg aanbod. Deventer heeft als stad een centrale ligging vlakbij de snelweg A1 en ligt ook nog eens vlakbij grote natuurzones. Dit maakt het voor veel mensen een interessante stad om te gaan wonen.

Huizen van alle leeftijden

Ben je een liefhebber van vooroorlogse woningen? Of wil je juist het liefst een nieuwbouwwoning dat duurzaam gebouwd is? In Deventer vind je huizen van alle leeftijden voor een betaalbare prijs. De binnenstad staat vol met nostalgische woningen, maar aan de randen van de stad worden genoeg nieuwbouwwoningen geplaatst.

Historische binnenstad

De historische binnenstad van Deventer is een reden op zich om te verhuizen naar deze prachtige stad in Overijssel. De bouw pracht in de binnenstad is vergelijkbaar met Maastricht of Delft. Er staan nog honderden monumentale middeleeuwse of negentiende-eeuwse panden in Deventer. In de binnenstad is ook regelmatig iets te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de jaarlijkse kerstmarkt die meer dan honderdduizend mensen trekt naar Deventer.

Gezellig en ontspannen

Ondanks dat Deventer bijna 100.000 inwoners heeft heb je absoluut niet de drukte en gespannenheid zoals in de randstad. Deventer heeft een ontspannen en gezellige sfeer. Ook de bevolking van Deventer is erg gezellig. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd waar iedereen gezellig met elkaar feest viert. 

Verhuizen naar Deventer?

Ben je door bovenstaande redenen overtuigd om te verhuizen naar Deventer? Dan kan Frans Makelaardij, een makelaar met jarenlange ervaring in Deventer, helpen bij het vinden van jouw perfecte koopwoning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *