Mobiele airco’s als aanwinst voor jouw interieur

Een mobiele airco geeft jou heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen. Het zijn meestal grote apparaten die je in de ruimtes zet waar jij aan het werk, televisiekijken of slapen bent, wat het interieur natuurlijk ook beïnvloedt. Het is daarom wenselijk dat de airco een stijlvol uiterlijk heeft dat mooi staat in het interieur. In deze blog worden er een aantal besproken. 

Sencor SAC MT9021C zwart

De Sencor SAC MT9021C is een mobiele airco met een strak design. Vooral in donkere interieurs staat deze airco mooi vanwege zijn volledig zwarte design. Bovendien heeft het geen display of scherm aan de voor- en zijkanten, waardoor hij erg ‘clean’ oogt. De bediening en het rooster zit aan de bovenkant, wat hem ook extra handig te bedienen maakt. Deze strakke airco heeft een koelvermogen van 9.000 BTU, koelt op twee snelheden en heeft een geluidsniveau van 53 dB. 

AEG AXP34U338BW wit

Deze airco staat dan weer erg mooi in lichte interieurs, omdat het een strak en wit design heeft. Ook hierbij zit de bediening aan de bovenkant, waardoor je geen display en schermen aan de voor- en zijkant hebt. Het apparaat staat op wieltjes, wat hem iets verhoogd en een luchtig aanzicht geeft. Deze lichte airco heeft een koelvermogen van 12.000 BTU, kan op twee standen koelen en heeft een geluidsniveau van 64 dB. 

Sharp CVH9XR

De Sharp CVH9XR is een smalle mobiele airco, die daardoor goed past in iedere ruimte. Het heeft een zwart/wit uiterlijk, wat dus altijd mooi staat in een interieur dat zowel zwarte als witte details heeft. Het luchtrooster zit aan de voorkant, maar is, net als het vlak eromheen, zwart en daardoor weinig zichtbaar. Dat is dus niet storend in jouw interieur en zorgt voor een strak uiterlijk. Hij heeft 2600 watt vermogen, drie standen, een geluidsniveau van 49 tot 53 dB en te gebruiken in grote ruimtes met een oppervlakte tot wel 60 m².

Honeywell MN10CES

Deze airco heeft een overwegend zwart uiterlijk, met een paar witte vlakken. Daardoor staat hij mooi in interieurs die overwegend donker zijn, maar ook lichte details hebben. Het strakke apparaat heeft een display en LED scherm aan de voorkant. Doordat deze ook overwegend zwart zijn, valt het weg in het zwarte vlak. Wanneer het apparaat aan staat, is het rooster aan de voorkant zichtbaar. Zet je het apparaat uit, dan klapt het rooster in. De airco heeft een koelvermogen van 10.000 BTU per uur, drie verschillende standen en een geluidsniveau van 64 dB. 

AEG PX71-265WT

Deze mobiele airco heeft een ander uiterlijk dan de vier voorgaande. Hij is namelijk rond en grijs, past daardoor perfect in overwegend lichte interieurs en neemt in kleinere ruimtes weinig ruimte in beslag. De toetsen en het onopvallende display op de voorkant blenden mooi met de rest van het design. Het apparaat heeft een koelvermogen van 9.000 BTU per uur, vier verschillende snelheden en een geluidsniveau van 64 dB. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *