Moderne garagedeuren van hoge kwaliteit

Roldeuren

Ben je op zoek naar een nieuwe garagedeur? Dan is de garagedeur specialist uit Moordrecht het adres om de toe te gaan. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met garagedeuren van topmerken zoals Hörmann. Het assortiment is uitgebreid en bestaat uitsluitend uit deuren van hoge kwaliteit. Afgelopen week zijn we op bezoek geweest in Moordrecht en hebben we een uitgebreide rondleiding door het bedrijf gekregen. Op basis van dit bezoek hebben we een goed beeld gekregen van welke soorten deuren op dit moment populair zijn. In dit artikel bespreken we ze.

Sectionale garagedeuren

Sectionale garagedeuren zijn op dit moment een van de meest populaire deuren. Dat komt omdat het deurblad een moderne uitstraling heeft en uit enkele strakke deurpanelen is opgebouwd. Bovendien kantelen de deurpanelen niet naar buiten toe wanneer je het deurblad opent. Hierdoor loop je geen risico dat wanneer je met de auto de garage inrijdt, het deurblad tegen je auto aankomt. Sectionale garagedeuren zijn elektrisch bedienbaar en hebben weinig onderhoud nodig. Al de genoemde punten bij elkaar maken dat een sectionaal deer een uitstekende deur is die voor vrijwel ieder huishouden zeer geschikt is.

Roldeuren

Roldeuren

Hoewel veel mensen tegenwoordig de garage gebruiken om de auto in te parkeren, wordt de garage ook nog vaak gebruikt om spullen in op te slaan. Als dat ook hetgeen is wat jij met je garage wilt doen, dan is het aan te raden om voor een roldeur te kiezen. Roldeuren hebben namelijk als voordeel dat ze geen ruimte in de garage innemen. Het deurblad bestaat uit vele smalle deurpanelen die verticaal worden opgerold. Hierdoor neemt het deurblad geen ruimte in en heb je de volledige garageruimte dat je beschikking om spullen in op te slaan. Meer informatie over roldeuren voor garages vind je hier: roldeuren voor garages.

Garagedeuren met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur is ideaal voor gezinnen met veel kinderen waarbij de garagedeur iedere dag meerdere keren open en dicht wordt gedaan. In het deurblad zit een deur verwerkt, waardoor je snel de garage in en uit kunt gaan, zonder gelijk het gehele deurblad te moeten openen. Overigens is een garagedeur met een loopdeur ook ideaal als je een kantoor een huis hebt en dat kantoor in de garage hebt gebouwd. Je hebt dan als het ware een extra voordeur waardoor je zakelijke relaties niet door je woonhuis hoeven om in je kantoor te kunnen komen, dat is wel zo prettig! Meer informatie over deuren met een loopdeur kun je via de volgende link vinden: garagedeurspecialist

Andere soorten garagedeuren

Naast de reeds besproken deuren zijn er natuurlijk ook de eenvoudigere deuren. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke kanteldeur die door de jaren heen wel een moderne look heeft gekregen, maar in de uitvoering vrij simpel is gebleven. Desalniettemin is het daardoor een prima keuze als je garage zo nu en dan gebruikt en je daardoor niet teveel geld wilt uitgeven aan een garagedeur.

Het laatste type deur dat we willen bespreken zijn openslaande garagedeuren. Dit soort deuren kom je in de regel bij eengezinswoningen niet zo vaak tegen, ze zijn dan ook vooral bedoeld voor vrijstaande huizen met een grote garage. Je ziet openslaande deuren bijvoorbeeld bij boerderijen en villa’s. Zeker als je een landelijke uitstraling wilt creëren zijn garagedeuren met twee deurbladen eigenlijk de mooiste deuren die je je kunt bedenken.

Bezoek ook de showroom in Moordrecht

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over een bepaald type deur? Dan raden we je zeker aan om langs te gaan bij De Garagedeur Specialist in Moordrecht. De winkel heeft ruime openingstijden en is bovendien ook op zaterdag geopend, ideaal als je doordeweeks geen tijd hebt om de showroom te bezoeken. Overigens ontzorgt De Garagedeur Specialist je van A tot Z, dus van het inmeten van de deur tot de montage en het onderhoud. Op die manier kun je lekker van je vrije tijd genieten en weet je zeker dat de garagedeur goed gemonteerd en onderhouden wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *