Muurstickers van Meermetstickers.nl

Muurstickers van Meermetstickers.nl

Een sticker op de muur in huis is een goede manier om je kamer een persoonlijke tintje te geven. Bij Meermetstickers.nl kun je je eigen muurtekst laten ontwerpen. Je bepaalt zelf de gekozen tekst, lettertypes, kleur en afmeting.

Zelf een muursticker maken

Wil je liever zelf een ontwerp maken? Dat kan ook! Op de website van Meermetstickers.nl kun je met behulp van de ontwerpmodule ook heel eenvoudig zelf een sticker ontwerpen.

In 5 eenvoudige stappen maak je een eigen ontwerp muursticker. Je plaatst vervolgens je bestelling via de site, rekent veilig en snel af via iDeal en de volgende dag heb je jouw persoonlijke muursticker al in huis. Je hebt al een eigen ontwerp muursticker vanaf € 9,95. Ook de verzendkosten zijn laag. Voor slechts 2,95 wordt je pakketje met Track&trace code al bij je thuisbezorgd.

Inspiratie voor je eigen muursticker

Je kunt van allerlei soorten teksten een sticker voor op de muur laten maken. Bijvoorbeeld:

  • Een persoonlijke spreuk of levensmotto
  • Songtekst
  • Naam van je kind
  • Gedicht
  • .. en nog veel meer!

Plak de sticker op een vlakke, droge ondergrond in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of op een deur. Alle vlakke en droge ondergronden zijn geschikt voor stickers. En ben je er over een paar jaar op uitgekeken dan verwijder je de plakletters zonder schade aan je muur.

De voordelen van muurstickers

De muurstickers worden gesneden uit gekleurde vinyl folie. Daardoor is er geen omranding of achtergrond zichtbaar. Het aanbrengen is kinderspel. De muurstickers zijn namelijk voorzien van een overdrachtsfolie. Hierdoor breng je de sticker in één beweging aan op de muur. Even aanwrijven en je trekt voorzichtig de overdrachtsfolie weg. Zo simpel is het!

Fleur jouw kale saaie muur daarom snel op met een leuke muursticker van Meermetstickers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *