Nieuwe keuken kopen?

design kraan

Keukenspeciaalzaken kijken alvast naar de nieuwste keukentrends voor 2019. Wil je een nieuwe keuken kopen? Dan is het verstandig om onderstaande keukentrends te lezen. Zo weet je precies wat op dit moment trendy is als het gaat om keukendesign. Welke trend past het beste bij jouw woonstijl?

Design afzuigkap

Een afzuigkap is niet bepaald het sieraad van je keuken, echter zijn er tegenwoordig een groot aantal design afzuigkappen verkrijgbaar die wel écht een sieraad voor je keuken zijn. Deze keukentrend voor 2019 is dan ook geheel te begrijpen, wie wilt er nou geen design afzuigkap? Een groot voordeel van deze afzuigkappen is dat ze vaak voorzien zijn van goede en sfeervolle verlichting.

Visgraat muur

Een visgraat muur in de keuken is een nieuwe trend waarvan wij veel verwachten in 2019. Een muur van schrootjes in een visgraat legpatroon ziet er natuurlijk en stijlvol uit. De muur is op deze manier een echte blikvanger in je woning. Je kan kiezen voor de houten variant of voor tegels in visgraat als achterwand van je keuken.

Bijkeukens

Dit is misschien wel de meest praktische keuken trend voor komend jaar. Een bijkeuken is namelijk voor ieder huis een fijne toevoeging. Tegenwoordig zijn er vele vindingrijke mogelijkheden om een bijkeuken te creëren. Vooral de extra bergruimte die een bijkeuken biedt is ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine, wasdroger, vriezer of extra koelkast die je er kwijt kan.

Slimme keukenapparatuur

De ontwikkeling op gebied van keukenapparatuur gaat enorm hard. Er komt steeds meer slimme keukenapparatuur die je door middel van een app kan bedienen. Denk bijvoorbeeld het voorverwarmen van je oven wat je gemakkelijk via de app kan doen. Slimme keukenapparatuur is niet alleen een trend voor 2019, maar voor de komende jaren! De juiste keukenapparatuur is erg belangrijk om fijn te kunnen werken in de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *