Nieuwe woontrends; bijzettafels

Bijzettafels worden meestal gezien als productief middel om drinken of eten op te zetten, maar tegenwoordig zijn de nieuwste bijzettafels juist heel opvallend. Het geeft de touch aan je interieur. In dit artikel vertellen wij je meer of de nieuwe interieurtrends

Natuurlijke elementen zijn populair

Design meubelen gemaakt van hout, steen, wol of textiel zijn weer erg populair. Het natuurlijke daar kiest men vaak voor. De nieuwe bijzettafels hebben natuurlijke vormen en een natuurlijk design. Ook zul je boomstammen steeds vaker gaan zien als bijzettafel. 

Aluminium bijzettafel

De aluminium bijzettafels heb je de laatste jaren ook steeds vaker voorbij zien komen. Ook deze materialen zullen populair blijven. De poten zijn vaak van aluminium gemaakt en het hout als tafel. Bovendien heeft aluminium een lange levensduur en is gemakkelijk te onderhouden waardoor het als meubel lang te gebruiken is. Let er wel op: dat er op hout de vlekken soms voor altijd zichtbaar blijven. 

Zelf een bijzettafel in elkaar zetten

De meeste mooie designs vind je in verschillende interieurzaken, alleen betaal je daar ook een hoge prijs voor terwijl dat helemaal niet nodig is, omdat bijzettafels van alleen hout of van hout en aluminium gemaakt worden en dat relatief goedkope materialen zijn. Ook kun je hout gemakkelijk in verschillende vormen zagen. De meeste bijzettafels hebben geen wieltjes en zijn daarom niet echt mobiel. Terwijl dat juist wel handig is wanneer je een bijzettafel kan verplaatsen. Bij WielenOutlet hebben ze allerlei wielen in verschillende maten en kleuren die perfect bij het interieur in je huis passen en dezelfde kleur hebben als bijvoorbeeld aluminium. 
Wanneer je zelf een bijzettafel in elkaar wilt zetten, willen wij jou aanraden om ook eens bij een kringloopwinkel in de buurt te kijken. Daar hebben ze vaak nog mooie bijzettafel waarvan je elementen gemakkelijk van kunt hergebruiken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *