Onmisbare kleine apparaten voor jouw keuken

Apparaten maken het leven gemakkelijker. Nergens is dit duidelijker zichtbaar dan in de keuken, waar grote en kleine apparaten mensen elke dag tijd en moeite besparen. Hoewel grote apparaten, zoals koelkasten, ovens, vaatwassers en Liebherr diepvriezer, cruciaal zijn voor een functionele keuken, brengen kleine apparaten een diversiteit aan gemakken naar jouw keuken. Bekijk hier onze favorieten!

Airfryer

Frieten, bitterballen en afbakbroodjes worden allemaal tot in perfectie bereid in de airfryer. Het is gezonder dan de frituurpan, sneller dan de oven en je eten wordt net zo knapperig als in de pan. Wij zijn fan, en wij zijn niet de enige. Airfryers nemen langzaam de wereld over en daardoor zijn ze in vele maten beschikbaar bij bijvoorbeeld de Eldi. Super handig dus!

Rijstkoker

Haal het gok werk uit het maken van rijst op je kookplaat en behaal consistente resultaten. Met rijstkokers maak je elke keer weer perfecte rijst met één druk op de knop zonder er naar om te kijken. Dat is nu eens ideaal.

Foodprocessor

Als je in korte tijd veel groenten moet hakken, is deze keukenmachine je beste vriend. Veel units worden geleverd met een verscheidenheid aan mes bevestigingen, zodat jij kunt kiezen welk mes het beste werkt voor jouw voedsel.

Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaten zijn een onmisbaar klein apparaat. In tegenstelling tot veel andere kleine apparaten, bevinden koffiezetapparaten zich ook buiten de keuken. Je ziet deze toestellen terug in kantoren en hotelkamers, want bijna iedereen houdt aan het begin van de dag wel van een warme kop koffie.

Elektrische grill

Of het nu gaat om een clamshell-grill, een panini-grill of een elektrische bakplaat, alle soorten elektrische grills zijn tegenwoordig welkom in de keuken. Elektrische grills zijn klein, rookvrij en gemakkelijk schoon te maken. Voedsel dat op een elektrische grill wordt gekookt, smaakt heerlijk en kan veel gezonder zijn dan gebakken voedsel. Hoogstens tijd om dit uit te gaan proberen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *