Op deze manier creëert u een keer meer ruimte

Een groeiend bedrijf betekend vaak ook een toename aan producten die het bedrijf verkoopt. Vaak is het al puzzelen waar de producten komen te liggen en het wordt steeds meer zoeken omdat het systeem wegvalt. Het is mogelijk om meerdere stallingen neer te zetten, maar op een gegeven moment kan je niet meer de hoogte in. Hiervoor is een mezzanine vloer ideaal. Het is als het ware een extra vloer, waardoor u extra stellages makkelijk kwijt kan! Wilt u meer weten over een mezzanine vloer? Lees deze blog dan snel verder! Wij vertellen meer.

De opslagruimte is opeens veel meer

Een mezzanine  vloer is een tussenvloer die zorgt voor extra ruimte in uw magazijn. Nu vraagt u zich vast af hoe dit in elkaar zit? Nou, deze ruimte wordt aangelegd tussen de begane grond en de eerste verdieping, of tussen andere verdiepingen. Hierdoor verdubbelt u de ruimte, waardoor u meer kwijt kunt. Tegelijkertijd neemt u geen andere ruimte in beslag, door het hoge plafond.  Wilt u graag een mezzanine vloer voor in uw magazijn? Dan is het handig om een paar dingen te weten. Het is namelijk geen aankoop die u dagelijks doet. Het eerste punt is de partij die u kiest. Kies namelijk voor een partij die genoeg kennis heeft over een mezzanine vloer het is namelijk een hele klus om het in elkaar te zetten. Maar waar vindt u nou de beste mezzanine vloeren. Onze favoriet is Nolte Mezzanine vloeren. Deze partij ontwerpt niet alleen de mezzanine vloeren, maar produceert, levert en monteert de vloer ook nog eens op locatie!

Meer informatie nodig

Wilt u graag meer informatie? Dan moet u eens een kijkje nemen op de website van partij Nolte. De partij Nolte Mezzanine is gespecialiseerd in het gebied van mezzanine vloeren. Nolte Mezzanine is aanwezig bij het gehele proces ze ontwerpen, produceren, leveren en monteren de vloer. Hierdoor weet u zeker dat de mezzanine vloer perfect in elkaar zit. Wilt u meer weten over deze partij? Neem dan gerust een kijkje op de website! Als u nog een vraag hebt over mezzanine vloeren schroom dan niet en neem contact op met een van de specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *