Op zoek naar groen in huis met weinig onderhoud? 4 Manieren

Groen toevoegen aan je huis hoeft niet moeilijk te zijn. Planten zijn een geweldige manier om kleur en leven aan je huis toe te voegen, vooral als je niet de tijd of expertise hebt voor een volledige tuinrenovatie. Planten kunnen in elke kamer van het huis worden gezet, van de badkamer tot de slaapkamer. Ze kunnen ook worden verwerkt in accenten zoals middenstukken en vazen, of worden weergegeven als onderdeel van een kunstcollectie.

Voeg een kunsthaag toe

Wil je groen in huis, maar maak je je zorgen over het onderhoud? Overweeg dan om een ​​kunsthaag te kopen. Ze bieden dezelfde voordelen als echte heggen, zoals privacy en een centraal punt voor de ruimte. Kunsthagen zijn er in vele stijlen en maten en passen in elke kamer of buitenruimte. Kunsthagen kunnen worden gebruikt als scheidingswanden tussen kamers of kunnen privacy bieden op balkons of veranda’s. Ze kunnen ook aan de voorkant worden toegevoegd om een ​​opvallende toegangsweg te creëren die gemakkelijk te onderhouden is.

Voeg een kunstplanten wand toe

Een kunstplanten wand is gemakkelijk te onderhouden en kostenbesparend. Ze kunnen in elke kamer van je huis worden gebruikt, van de woonkamer tot de badkamer. Een groene wand kan worden gebruikt als achtergrond voor meubels. Als je ervoor kiest om een ​​kunstplanten wand te installeren, zorg er dan voor dat deze goed vast zit zodat hij niet verschuift wanneer deze wordt aangeraakt door voorbijgangers.

Versier met groen decor

Gebruik een groen decor om een ​​ruimte een vleugje kleur te geven. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar iets puur decoratiefs of groen in je huis wilt opnemen, overweeg een inrichting die oogvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is. Kies bijvoorbeeld om planten aan je plafond te hangen in plaats van ze op de grond te zetten. Met wat creativiteit en verbeeldingskracht kun je een opvallende display creëren.

Creëer een indoor kruidentuin

Het kweken van kruiden in een container is de gemakkelijkste manier om aan de slag te gaan met binnen tuinieren. Als je niet veel ruimte hebt, kun je je containers het beste aan de kleine kant houden. Je kunt zelfs kant-en-klare plantenbakken vinden met al ingebouwde drainagegaten. Op deze manier heb je niet alleen groen in huis, maar kun je ook nog eens profiteren van de verse kruiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *