Opbergen was nog nooit zo makkelijk met een vlizotrap

Een huis met een schuin dak heeft vaak opslagruimte, waar bijvoorbeeld skispullen, kerstartikelen of babyartikelen worden opgeslagen. Het probleem met dit soort opslagruimte is de toegankelijkheid. Vaak is er niet genoeg ruimte op de overloop om een ​​vaste trap te plaatsen en is een ladder lastig of gevaarlijk. De perfecte oplossing hiervoor is een vlizotrap. Het is in feite een kruising tussen een ladder en een trap die bij de ingang kan worden opgevouwen.

Diverse vlizotrappen

Vlizotrappen zijn er in verschillende uitvoeringen. Meestal bestaat vlizotrap uit twee tot drie delen, waarvan één deel kan worden opgevouwen. Ze hebben kleine treden, zijn veel steiler dan een vaste ladder en er zijn praktisch geen leuningen. De leuningen zijn er wel optioneel bij te bestellen. Het nadeel van vlizotrappen is de veiligheid. Daarom kunnen ze alleen op zolders worden gebruikt en niet voor toegang tot slaapkamers.

Installatie van een zoldertrap

Om een ​​zoldertrap te installeren, is niet alleen de hoogte van het plafond belangrijk, maar ook de grootte van de raveelbak. Dit is het frame boven het luik. Bij Zoldertrapshop wordt de raveelbak bij de vlizotrap geleverd. De breedte van het luik is afhankelijk van de breedte van de ladder en welke spullen je wilt opbergen. In veel gevallen is het luik aanvankelijk te klein. De doorgang zal verbreed moeten worden, waarbij vaak een of twee dragende balken op de zolder worden doorgesneden. Deze klus vraagt ​​veel nauwkeurigheid.

Koop een zoldertrap bij Zoldertrapshop

De trap naar de zolder van Zoldertrapshop is van uitstekende kwaliteit. De ladder van Zoldertrapshop is kant-en-klaar en gemakkelijk en snel te plaatsen. Daarnaast kunnen losse trappen worden besteld. Welk formaat u ook nodig heeft, zij zullen het halen. Een houten- en een schaarladder zijn hiervoor ideaal. Zoldertrapshop biedt montage service om een ​​handje te helpen bij de installatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *