Opbergruimte tekort? Los het op een creatieve manier op!

opbergruimte
opbergruimte

We kennen allemaal het probleem van te weinig opbergruimte. Uiteindelijk zitten de kosten vol en stapelen de spullen zich in rap tempo op. Dit maakt het niet alleen onoverzichtelijk voor jezelf, het geeft ook een onopgeruimd gevoel in huis. Wil jij dit probleem ook oplossen, maar heb je geen zin in nog een grote kast in de kamer? Probeer het dan op een creatieve manier op te lossen!

Wandmeubels

Met wandmeubels kan je op een creatieve manier kleinere spullen integreren in jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan boekenplanken, foto’s of plantjes. Met een wandplank kan je op een creatieve manier jouw spullen opbergen en tegelijkertijd tentoonstellen. Zet bijvoorbeeld jouw favoriete boeken op een boekenplank of zet er wat kleine plantjes neer om wat groen in jouw huis toe te voegen.

Voor de iets grotere spullen kan je ook voor een hangkast kiezen. Een wandkast is iets moeilijker te plaatsen, maar zorgt wel voor een grote hoeveelheid opbergruimte om jouw overbodige spullen in op te slaan.

Bijzettafels

Ik hoor je denken; een bijzettafel om spullen op te bergen? Ja. Een bijzettafel naast de bank of in de hoek van een kamer kan namelijk prima dienen als kleine opbergplaats. Zo kan je er een verzameling boeken en magazines op neerleggen die je graag nog een keer leest of kan je er voor kiezen om er verschillende foto’s op te zetten. Ook zijn er verschillende bijzettafels met een aparte opbergruimte onder de tafel. Zo kan je op een makkelijke manier jouw overbodige spullen binnen handbereik opbergen.

Salontafel

Net als de bijzettafels is de salontafel ook een hele handige plek om spullen in op te bergen. Verschillende soorten salontafels beschikken over extra opbergruimte onder het tafelblad. Dit is de ideale plek om je favoriete boeken en magazines in op te bergen. Zo zijn ze netjes opgeborgen maar toch nog steeds binnen handbereik.

Ook ruimte tekort?

Heb jij ook ruimte tekort en wil je graag jouw spullen wat meer opruimen zonder dat jij daarvoor weer een gigantische kast moet aanschaffen? Kijk dan eens op de website van XOOON en laat je verrassen door het grote assortiment en de mogelijkheden om jouw spullen op een creatieve manier op te bergen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *