Pacha Ibiza – Een goede plek om het naar je zin te hebben op Ibiza

De nachtclub Pacha Ibiza ziet er anders uit dan alle andere clubs en staat op zichzelf. Over de hele wereld draaien hier de beste en bekendste DJ’s hun platen. Club Pacha heeft ook zeer mooie lounge hoeken en plekken om te relaxen. Het is de enige club op Ibiza die het hele jaar open blijft. Club Pacha is van begin april tot eind oktober in het weekend geopend voor publiek. Het logo van de keten van Pacha-clubs is gemakkelijk te onthouden en is overal op het eiland te zien. Het logo is een paar mooie rode lippen die een kers kussen. Als je van uitgaan houdt en meer wilt weten over Ibiza, mag je de Pacha niet missen.

Uitgaan in Club Pacha

Club Pacha huurt de beste DJ’s ter wereld in. Hierdoor is uitgaan naar Pacha in Ibiza Stad een echte belevenis. In 2009 waren Sander Kleinenberg, Fedde Le Grand, Sebastian Gamboa, Sarah Main, Steve Angello, Angel Linde, Frankie Knuckles en David Morales enkele van de dj’s die op Pacha speelden. Deze bekende artiesten gaan nog steedsvaak naar deze club. De dj’s bij Pacha wisselen elk seizoen, maar ze worden nog steeds gekozen op basis van waar ze goed in zijn. Het goede nieuws is dat je niet beslist naar Ibiza hoeft om goede housemuziek te horen, want de Pacha-caravaan gaat ook naar West-Europa.

Club Pacha

Club Pacha staat bekend om zijn housemuziek, maar het draait ook R&B, Hip Hop, Pachacha, heeft een Funkyroom en een Salsaroom, naast vele andere soorten muziek. Laat je dus niet afschrikken door de housemuziek in de grote zaal van Pacha Ibiza als je daar niet van houdt. De verschillende soorten muziek die in Pacha worden gespeeld, betekenen dat de mensen die erheen gaan heel verschillend zijn en niet passen bij een bepaald stereotype. Vergeet verder niet dat je, net als in elke grote Ibiza club, het beste met een volle portemonnee de deur uit kunt gaan of dat je niet te veel drinkt. Bij Pacha Ibiza zijn drankjes erg duur. Een flesje water kost bijvoorbeeld € 8, een biertje kost € 10 en sterke drank en mixdrankjes kosten minimaal € 12 tot € 15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *