Perfect voor jou! Een inbouwkast op maat

Ruimte. Het is iets waar we allen naar op zoek zijn. Helemaal wanneer je al een tijdje met ruimtegebrek kamt. Gelukkig is er een ultieme oplossing voor. Ik presenteer: de inbouwkast op maat.

 

Als iemand die maar al te graag alles op orde wil hebben ben je vast en zeker niet vies van een beetje extra opslagruimte – helemaal wanneer hetgeen tot nauwelijks ruimte in beslag neemt. Inbouwkasten zijn daarom de manier om overtollig ruis in huis te reduceren, en maken het gebruik van kasten, rekken en ander soort opslag middelen achterhaald.

 

Waarom een inbouwkast op maat?

Nou, aangezien je ruimte nodig hebt, heb je dus extra opslagruimte nodig. Natuurlijk wil je hier geen ruimte voor opgeven, en moet het er daarnaast ook net en gelikt uitzien. Zo is het mogelijk om een inbouwkast te installeren in een wand of het trappenhuis. Niks is fijner om al je spullen te zien verdwijnen achter een perfect ontworpen schuifdeur.

 

Ook is het mogelijk de inbouwkast als decoratie te beschouwen en kan het dienen als een supplement in het design van jou bad-, slaap- en woonkamer.

 

Inspiratie nodig? Geen probleem

Om je een beetje op ideeën te brengen over de mogelijkheden van een inbouwkast zal ik hieronder nog even een paar creatieve toepassingen bespreken:

  • Een wand om al je boeken in op te slaan.
  • Zeg nee tegen een douchegordijn! Laat je douche inbouwen met een schuifwand.
  • Een ruime inlaadkast in de keuken met verschillende opslagmethodes (voor servies, bestek, specerijen, etc.).

 

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Veel succes met het vinden van een plekje in huis!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *