Professioneel in goedkopere gietvloeren

Er zijn tegenwoordig steeds meer bedrijven waar je een goedkope gietvloer kan aanschaffen. Maar is dat wel goed? En is goedkoop niet duurkoop? Dat valt best mee zo zijn wij komen te weten. De prijsdaling op het gebied van de gegoten vloer is met name te danken aan het feit dat steeds meer consumenten voor dit type ondergrond kiezen en bedrijven die hevig met elkaar concurreren. De prijs voor consumenten en ook bedrijven die een gietvloer aan willen laten brengen wordt daarom steeds interessanter.

Een gietvloer is toch duur?

Vroeger was het inderdaad de opvatting dat een gietvloer behoorlijk duur is. Maar als je er rationeel naar kijkt valt het eigenlijk ook best mee. Zoals beschreven worden de prijzen ook al steeds voordeliger. Daarnaast gaat een gegoten vloer veel langer mee dan je gewend bent van traditionele soorten vloeren zoals tegels en houten vloeren. Als je het over de jaren spreidt dat je er gebruik van kan maken (een gietvloer kan wel tientallen jaren meegaan) ben je op de lange termijn dus toch vaak een stuk goedkoper uit.

Andere voordelen met gegoten vloeren

De lange levensduur is echter niet het enige voordeel waar je op kan rekenen als je ervoor kiest om een vloer in je woning te laten gieten. Deze langere levensduur is ook te danken aan het gemak van het schoonmaken van de vloer. Je hoeft deze alleen af en toe te stofzuigen en er een dweil overheen te halen en de ondergrond blijft in een uitstekende staat. Wat ook als voordeel opgemerkt kan worden is dat de gietvloer in vrijwel alle gewenste kleuren en vormen is aan te brengen. Het is namelijk een kunststof substantie die geheel egaal gegoten wordt en daarna afgewerkt wordt met een speciale coating welke zorgt voor de kleur op de vloer (bron: gietvloer.pro).

Vraag een offerte aan

Wil je niet langer wachten en de mogelijkheden ontdekken om ook een mooie gietvloer in huis te halen voor de lange termijn? Neem dan contact op met Goedkope-gietvloeren.nl. Laat je informeren over de mogelijkheden, vraag voorbeelden op en maak eventueel een ontwerp van hoe je wilt dat je een nieuwe vloer eruit komt te zien. Een gietvloer is op maat te maken dus vrijwel alles waar je aan denkt is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *