Samsung wasmachine aanbieding

Net als de wasmachines van Miele en Siemens behoort ook de Samsung wasmachine tot de top van de wasautomaten. Tussen de beste merken van de wasmachinemerken wordt Samsung wel het spaarvarken genoemd. Dat komt door de Samsung wasmachine superzuinig is. Het bedrijf bedenkt telkens nieuwe technieken om het wasgoed op steeds lagere temperaturen te wassen. Dat is redelijk succesvol, al mag je natuurlijk niet verwachten dat extreem vuil wasgoed dan helemaal goed schoon wordt. Gelukkig heeft elke Samsung wasautomaat voor dat soort gevallen nog een aantal ouderwetse krachtige wasprogramma’s. Samsung maakt zowel wasmachines voor eenpersoons huishoudens als voor grote gezinnen.

Kwaliteit van een Samsung wasmachine

Een Samsung wasmachine gaat vele jaren mee en dat is terug te zien aan de prijs van de apparaten. Als je een nieuwe wasautomaat van dat merk gaat kopen moet je rekenen op prijzen tussen 500 en 1500 euro. Dan krijg je een zeer flexibel product van topkwaliteit. De machines zijn sterk en hebben vrijwel nooit onderhoud nodig. De meest luxe apparaten zijn te koppelen met de smartphone. Dan heb je de mogelijkheid om het apparaat zelf volledig af te stemmen op je wensen. De app signaleert ook beginnende mankementen. Die kun je meestal zonder tussenkomst van een monteur herstellen. Bekijk hier de beste Samsung wasmachine aanbiedingen van dit moment.

Samsung wasmachine met luchtbelletjes

Een techniek die door Samsung is uitgevonden om het wasgoed bij slechts 15 graden te kunnen wassen is de Eco Bubble Technologie. Dat wil zeggen dat er tijdens het wassen luchtbelletjes door het wasgoed worden geleid. Het effect van de luchtbelletjes is dat het wasgoed beter schoon wordt. De belangrijkste reden om met die technologie te werken is dat er erg veel energie kan worden bespaard op het draaien van een was. De meeste duurdere Samsung wasmachines zijn uitgerust met de Eco Bubble Technologie. Dit zijn zonder uitzondering wasmachines met een A++ energie label.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *