Sfeermakers voor de kinderkamer: de lampen van Mr Maria

nijntje lamp

Wanneer je een kind op komst hebt, of wanneer je de kinderkamer een upgrade wilt geven doordat je kleine het oude ontgroeid is, wil je natuurlijk kiezen voor sfeermakers die bij jou en je kind passen. Met de producten van Mr Maria haal je lampen, zitzakken en andere woonaccessoires in huis met een bekend gezicht: Het Nederlandse icoon nijntje!

nijntje is bekend door de prentenboeken van Dick Bruna. In 1955 is zij ‘geboren’ toen Dick Bruna voor het eerst verhaaltjes aan zijn kind vertelde over het witte konijntje. Sindsdien is het uitgegroeid tot een heus onderdeel van het Nederlandse erfgoed. Wereldwijd is dit konijntje inmiddels al een grote bekendheid.

Belangrijke elementen voor de verlichting van een kinderkamer

Wanneer je op zoek bent naar lampen voor in de kamer van je kleine zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld erg verstandig om een lamp te kiezen die tegen een stootje kan. Wanneer je kind zijn eerste stapjes gaat zetten zat hij zich vast willen houden aan het een of het andere en zo af en toe iets omgooien.

Ook is het belangrijk dat de lamp veilig is. Er zijn veel lampen op de markt die niet voldoen aan onze standaarden van veiligheid. Zo kunnen ze gemaakt zijn van giftige stoffen of er bestaat de kans op kortsluiting en brandgevaar.

Als laatst is het van belang dat de lampen een fijn licht afgeven. Niet te fel en niet te koud, maar een gezellig licht wat rust uitstraalt. Zo zullen jij en je kind blijven genieten van de uitgekozen lamp!

nijntje lampen

nijntje staat centraal in de productenserie van Mr Maria. Zij en enkele van haar vriendjes zijn vervaardigd tot een lampenserie die loopt van kleine draadloze nachtlamp die je overal mee naartoe kan nemen tot een gigantische nijntje lamp van 2 meter hoog. De meest populaire van de nijntje lampen en tevens ook de eerste lamp die Mr Maria ontwikkelde is de nijntje Original.

Naast de iconen zoals nijntje zijn er ook verschillende lampen in de serie van Mr Maria die door henzelf bedacht zijn. Zo heb je de grote olifant Anana die als speelmaatje een zacht licht geeft aan de ruimte.


Nou zijn er genoeg fans van nijntje die de kindertijd inmiddels al gepasseerd zijn. Deze lampen zijn echter ook een hele mooie toevoeging aan je interieur wanneer je geen kinderen hebt. Dankzij het verfrissende moderne ontwerp zijn het erg mooie items om tentoon te stellen.

Slaaptimer en wake-up light

Veel van de lampen uit de collectie van Mr Maria zijn uitgerust met een wake-up en slaaptimer. Met de bijgeleverde afstandsbediening is het mogelijk om het licht te dimmen en aan te zetten binnen een tijdsbestek van 5, 15 of 30 minuten. Zo kun je met je kind de afspraak maken dat ze pas hoeven te slapen wanneer de lamp uit gaat.  Lampje uit, oogjes dicht. Welterusten nijn!

De producten van Mr Maria zijn zo populair geworden dat er veel namaakproducten in omloop zijn. Dit zijn vaak erg goedkope varianten van de lampen uit de collectie die in het oosten geproduceerd worden. Deze lampen zijn vaak van lage kwaliteit en voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Koop de lampen van Mr Maria daarom direct bij hun zelf of hun officiële verkoopkanalen offline en online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *