Style je woonkamer

slaapbank

Woon je al jaren in hetzelfde huis en wil je de inrichting veranderen? Hier komt meer bij kijken dan je denkt! Wanneer je namelijk de muren wilt verven, is het ook mooier om het interieur hier op aan te passen. Een bruine bank staat mooier bij een blauwe muur dan bij een grijze muur. Uiteindelijk kan een verbouwing een tijdrovend en duur project worden. Hier geven we een aantal tips om uw huis compleet te stylen.

Ten eerste kost het veel tijd om alle spullen en kleuren uit te zoeken. Neem vooral geen overhaaste beslissingen maar ben ook niet bang om de knoop door te hakken. Het belangrijkste is dat de kleuren van de meubels, de muren en de vloer mooi bij elkaar passen. Zo creëer je een geheel en vloekt niets. Een nieuwe bank en een likje verf zorgt vaak voor een compleet nieuwe stijl. Verf bijvoorbeeld 1 wand en koop een neutrale bank met kleurrijke kussentjes als je een kleiner budget hebt. De woonkamer zal er compleet anders uitzien! Tegenwoordig zijn er ook veel makkelijke manieren om de muren te stylen. Zo kunt u bijvoorbeeld houtstrips kopen voor op de muur. Dit geeft uw huis een rustieke uitstraling.

Ook in de tuin kunnnen kleine aanpassingen een groot verschil maken. Plant bijvoorbeeld in de zomer wat nieuwe plantjes of koop een lounge set. Je zult merken dat het veel leuker wordt om in de tuin te zitten. Hierdoor ziet de tuin er weer fris en gezellig uit. Zorg ervoor dat de tuin goed onderhouden wordt.

Tenslotte kun je je badkamer stylen door steenstrips antraciet te bevestigen aan de muren. Op deze manier kun je de muren snel afstemmen met de vloer. Het resultaat is modern en strak. Met al deze kleine aanpassingen ziet je huis er weer fris en strak uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *