Thuisfeestjes uitbesteden aan feestlocatie Rotterdam?

Lees hier over het uitbesteden van een thuisfeest. Het enige wat vaststaat is, feestlocatie Rotterdam. Maar hoe regel je een thuisfeest, en in hoeverre het uitbesteden? In deze blog een kleine opsomming van de mogelijkheden.

In hoeverre is thuis wel thuis

Voor veel Rotterdammers is alles in Rotterdam thuis. Rotterdam is je thuisstad, dus welke feestlocatie maakt niet uit, als het maar in Rotterdam is, dan is het thuis. Als dat zo is, dan is een thuisfeest op de Maas het ultieme. Met al je vrienden op een rondvaartboot met een goede catering aan boord, en zo vier je het feestje. Bij een rasechte Rotterdammer is de Spido favoriet, ook al zijn er veel meer aanbieders van leuke arrangementen. Tijdens de vaartocht ga je wel van de feestlocatie Rotterdam af, de boot koerst via Schiedam en Vlaardingen richting Hoek van Holland. Misschien is in de ogen van een Rotterdammer dat stukje Nederland nog steeds Rotterdam, en dit omdat je de havens ziet. Moet de feestlocatie per se in de stad Rotterdam zijn, wat goed voor te stellen is, want juist de Maasstad heeft prachtige locaties. Ahoy en De Kuip zal te groot zijn, of je moet extreem veel familie en vrienden hebben, maar schitterend is Pompgebouw De Esch, en mocht het een kleine groep betreffen, Meiden van Rotterdam wat uiterst sfeervol is.

Echt thuis feesten

Moet de feestlocatie echt in je eigen huis zijn, en niet in Rotterdam in het algemeen, over de hele stad is prima catering. Het varieert van barbecue service en tapas tot alles met eten en drinken met of zonder bediening. Daarom moet een verjaardag of bruiloft vieren met als feestlocatie Rotterdam al bij voorbaat een succes zijn. Rotterdam is de goede stad om thuisfeestjes uit te besteden, er is keuze van aanbieders en er zijn mogelijkheden genoeg. Waar het meestal om gaat is de vraag hoe groot is de groep? Er zijn locaties geschikt voor duizend personen, er is cateringservice die ook zo voor honderden of duizenden gasten eten en drinken kunnen bezorgen, en daar tussenin zitten de kleine gelegenheden, en hele bijzondere exclusieve cateringservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *