Thuiskantoor inrichten; 3 onmisbare tips!

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig de luxe om af en toe (of altijd) vanuit huis te werken. Het is natuurlijk heerlijk om in je eigen woning aan het werk te zijn, zo heb je bijvoorbeeld geen last van drukke ochtend- en middagspits. Daarnaast is het ook gewoon fijn om de deur niet persé uit te hoeven voor werk. Echter is een thuiskantoor wel noodzakelijk voor een goede werkplek in huis. Daarom hebben wij 3 onmisbare tips voor het inrichten van je thuiskantoor!

Tip 1: Kantoorplanten

Groene planten geven een ruimte extra sfeer en zorgen daarnaast voor een goede luchtkwaliteit. Planten op je werkplek hebben vele positieve voordelen, waardoor je efficiënter en beter werkt. Naast de voordelen voor je productiviteit en gezondheid is het ook gewoon erg sfeervol om planten te hebben op je thuiswerkplek.

Tip 2: Juiste apparatuur

Natuurlijk moet je thuiswerkplek beschikken over de juiste apparatuur, denk aan een laptop, telefoon, tablet en andere apparatuur die je voor je werk nodig hebt. Het is belangrijk om je apparatuur op een zo comfortabel mogelijke manier af te stellen, zodat je in een gezonde houding kunt werken. Vooral de plaatsing van je beeldscherm en keyboard is erg belangrijk voor een ergonomische werkhouding.

Tip 3: Kantoormeubelen

Ook voor je thuiskantoor heb je kantoormeubelen nodig. Denk aan een bureau, bureaustoel, archiefkast en noem maar op. De belangrijkste dingen zijn natuurlijk de bureaustoel en het bureau. Beide moet je goed kunnen afstellen op de hoogte dat bij je zithouding past. Kies daarom voor een verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel met verstelbare leuningen. Op Bureaustoel-shop.nl vind je een ruim assortiment aan ergonomische bureaustoelen voor een mooie prijs. Neem er snel een kijkje en kies een bureaustoel waar je urenlang zonder klachten op kunt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *