Tips voor het inrichten van de kinderkamer

Het inrichten van een kinderkamer is een leuke maar geen makkelijke klus. Het is een perfecte ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Het is een plek voor leuke kleuren en leuke bedden zoals stapelbedden en hoogslapers. Hieronder vind je inspiratie voor de leukste kinderkamers.

Kleuren

Het is echt niet meer van deze tijd dat jongens in een blauwe kamer hebben en meisje een roze kamer. Tegenwoordig is alles op het gebied van kleur toegestaan. Met verf, behang, meubeltjes kan je oneindig combineren. Je kan kiezen voor een bepaalde stijl, zoals een Scandinavische stijl. Deze stijl heeft voornamelijk lichte tinten en hout. Maar het is ook leuk om voor een vintage stijl te kiezen, met warme donkere kleuren. Met behang heb je ook erg veel mogelijkheden. Zoals een leuke print of een figuur van een kinderboek.

Kies leuke wanddecoratie

Je zoon of dochter heeft waarschijnlijk ontzettend veel spullen. Niet alle spullen hoeven niet in dozen of in de kast gestopt te worden. Het is leuk om een tekening of een leuke kleertjes in te lijsten. Zet een van de favoriete knuffels op een wandplank. Je kunt ook zelf leuke wanddecoratie maken voor de kinderkamer. Bijvoorbeeld een leuke regenboog of een quote.

 Een cool bed

Voor ouder is het ook erg belangrijk dat hun kind lekker kan slapen in z’n eigen bed. Dat gaat natuurlijk veel beter in een cool bed. Zoals in hoogslapers of stapelbedden. Een stapelbed is het ideale bed voor een kleine ruimte. Wanneer je niet meerdere kinderen in een kamer laat slapen is een hoogslaper of een half hoogslaper ook een goede oplossing. Bij Eurobedden vind je een ruim aanbod een leuke hoogslapers en stapelbedden. Van een hoogslaper die lijkt op een boomhut tot stapelbedden in leuke kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *