Tips voor het verkopen van je huis in Antwerpen

tips huis verkopen antwerpen

Ga je verhuizen? En heb je een huis in Antwerpen die je graag wilt verkopen? Dan is het vaak lastig om deze snel te verkopen. Ondanks de grote vraag van dit moment blijft het lastig om de juiste prijs voor je woning te krijgen. Je wilt natuurlijk de best mogelijke prijs voor je huis krijgen. 

De eerste tips die wij geven is: schakel een makelaar in! Een makelaar verkoopt dagelijks huizen en weet als geen ander hoe dit in zijn werk gaat. Lees hieronder nog meer handige tips voor een goede verkoop van je woning in Antwerpen!

Tip 1. Kies een makelaar uit Antwerpen

Een makelaar inschakelen zorgt ervoor dat bezichtigingen, onderhandelingen en al dit soort zaken uit handen worden genomen. Bij het zoeken naar een goede makelaar in Antwerpen is het belangrijk om een makelaar te kiezen die bekend is met de omgeving. Heylen Vastgoed is de bekendste makelaar in de provincie Antwerpen en is zeker een aanrader!

Tip 2. Professionele foto’s

Het laten maken van professionele foto’s van je woning is enorm belangrijk. Of je nou beslist om een makelaar in te schakelen of toch zelf gaat proberen om je woning te verkopen, zorg voor goede foto’s. Zonder een professionele presentatie van je woning heeft er niemand interesse in een bezichtiging. Wat betekent dat het verkopen van je huis ook enorm lastig wordt. Zorg voor een goede eerste indruk bij potentiële kopers door een professionele woningfotograaf in te schakelen.

Tip 3. Reële vraagprijs

De juiste prijs vragen voor je woning is enorm lastig. Kopers hebben vaak een bepaald maximum bedrag in gedacht en maken op basis van dit bedrag de eerste selectie in woningen. Een makelaar met kennis van de omgeving weet als geen ander wat een reële vraagprijs is voor je woning. De juiste vraagprijs is dan ook de prijs die iemand maximaal bereid is om voor je huis te betalen. Benieuwd naar wat een goede vraagprijs is voor jouw woning? Dan kan je een gratis schatting van je huis aanvragen bij Heylen Vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *