Toe aan een nieuwe trap?

Is je huidige trap versleten of is deze aan een renovatie toe? Kies dan voor een volledige traprenovatie, of het opnieuw bekleden van de trap. Een trap is namelijk een centraal punt in de woning waar elke dag gebruik van wordt gemaakt. Een trap heeft veel te verduren, omdat iedereen er de hele dag overheen loopt. Haal daarom niet zomaar een trap in huis kies voor een traprenovatie van Next Step. We vertellen graag wat meer over de mogelijkheden.

Zelf de trap renoveren of een professional inschakelen?

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag gaan met het renoveren van een trap maar over het algemeen is dit niet aan te bevelen. Het renoveren van een trap is namelijk vakmanschap. Een traprenovatie betekent niet altijd dat de gehele trap vervangen hoeft te worden. Het kan hierbij ook gaan om het renoveren of opnieuw bekleden van de traptreden. Meestal kiest men voor het renoveren van een trap omdat de huidige traptreden versleten zijn of omdat de trap kraakt bijvoorbeeld. Dit is eenvoudig op te lossen door middel van een volledige traprenovatie.

Een trap met unieke eigenschappen

Als je een nieuwe trap in huis haalt, dan wil je natuurlijk niet dezelfde als de buurman. Kies daarom voor om een trap met unieke eigenschappen in huis te halen. En houd er ook rekening mee dat de traptreden veilig en eventueel kindvriendelijk zijn. Als je kiest voor een traprenovatie door nextstep-traprenovatie.nl dan kies je voor 20 jaar garantie en weinig onderhoud. Je krijgt namelijk een onderhoudsvriendelijke trap inclusief een antisliplaag. De nieuwe trap is binnen twee weken geleverd en wordt professioneel aangebracht.

Wat kost het renoveren van een trap?

Er zijn zoveel verschillende huizen, en daarmee zijn er net zoveel verschillende trappen. Hoeveel een traprenovatie in je eigen situatie gaat kosten is daarom niet van tevoren vast te stellen. Over het algemeen moet je rekening houden met enkele honderden euro’s tot enkele duizenden euro’s. Maar uiteraard kan je het zo gek maken als je zelf wil. Je doet er in ieder geval goed aan om een van tevoren goed online te oriënteren en offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven zodat je de prijzen kan vergelijken. Vergelijk echter niet alleen op reis, houdt ook de kwaliteit in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *