Trend en must-have in de keuken: de Wijnkoelkast

U bent een wijnliefhebber en u bent bezig met het vernieuwen van uw keuken. Dan moet er een wijnkoelkast worden toegevoegd aan uw droomkeuken. Het is natuurlijk een lastige keuze omdat er veel wijnkoelkasten zijn.

Wijnflessen worden horizontaal bewaard

Wijnflessen moeten liggend bewaard worden. Dit heeft als voordeel dat de kurk nat blijft en hierdoor zal deze dus niet uitdrogen. Uitgedroogde kurk zorgt er namelijk voor dat deze afbrokkelt. Mensen denken vaak dat dit de smaak “kurk” veroorzaakt, maar dit is echter niet het geval. Afgebrokkelde kurk zorgt ervoor dat er stukjes kurk in de wijn terecht komen. Als u een lekker wijntje aan het nuttigen bent is het niet zo prettig als daar stukjes kurk in ronddrijven. Het afbrokkelen van de kurk maakt het ook mogelijk voor zuurstof om in de fles te komen. Er komt namelijk ruimte tussen de kurk en de flessenhals. Hierdoor gaat de kwaliteit van de wijn snel achteruit.

Een wijnkoelkast is een must-have voor uw droomkeuken!

Naast het voordeel dat u geen kurk in uw wijn meer hebt door een wijnkoelkast, is het ook een prachtige toevoeging aan uw keuken voor het oog. Uw droomkeuken wordt door het aanzien van een wijnkoelkast compleet gemaakt. Uw wijnvoorraad ligt veilig, beschermd en mooi gepresenteerd als u een wijnkoelkast aan uw droomkeuken toevoegt. Wijnkoelkasten kunt u tegenwoordig in alle soorten en maten kopen. Denk aan modellen zonder greep en met push-to-open technologie. Daarnaast heeft u keuze uit vrijstaande, inbouw en onderbouw wijnkoelkasten.
Kortom er zijn genoeg redenen om een wijnkoelkast aan uw droomkeuken toe te voegen! Bij Mijn-Wijnkoelkast kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment wijnkoelkasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *