Ultieme gids voor het kiezen van een video deurbel

Als u overweegt te investeren in een videodeurbel, heeft u vandaag geluk.

Hoewel deze slimme toegangssystemen in principe eenvoudig zijn, zijn er een paar dingen om op te letten tijdens het kooppad. We zullen dat eerst verduidelijken met een beknopte gids voor het vinden van een videodeurbel die op de gemakkelijke manier past.

Met dat op zijn plaats, zullen we een dwarsdoorsnede van de toonaangevende videodeurbellen markeren, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om je toegangssysteem op te frissen.

Een slimme videodeurbel kiezen in 5 eenvoudige stappen

Het uitgangspunt van een slimme deurbel is eenvoudig maar effectief. Als er iemand aanbelt, wordt u op uw mobiele telefoon gewaarschuwd. U kunt met uw bezoeker communiceren via video en tweerichtingsaudio, zelfs als u zich aan de andere kant van de wereld bevindt.

Dus, als u uw huis beschermd wilt houden en u op afstand op de hoogte wilt blijven van al het komen en gaan, waar moet u dan aan denken als u een videodeurbel koopt?

Bedraad of draadloos

Bewegingsdetectie

Kijkhoek en resolutie

Kosten van opslag

Interoperabiliteit en Smart Lock-integratie

1) Bedraad of draadloos?

De eerste beslissing die u moet nemen, is of u een bekabeld of draadloos systeem wilt.

De meeste videodeurbellen zijn ontworpen om de bestaande deurbel die je al hebt aangesloten te vervangen. Dit is een logische stap als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke installatie zonder dat je batterijen nodig hebt. Het enige dat u nodig heeft, zijn enkele eenvoudige connectoren die worden meegeleverd.

Wat doe je als je geen deurbel hebt?

Helaas ben je beperkter. Een optie is om een ​​deurbel aan te sluiten, maar dit is niet de gemakkelijkste route.

Waarom zou u in plaats daarvan geen draadloze videodeurbel overwegen?

Je grootste probleem hier is het vinden van een model dat de moeite waard is, maar je hebt geluk als je bereid bent te investeren in het Ring-ecosysteem. We beginnen onze beoordelingen hieronder met een aantal schoonheden op batterijen die perfect zijn voor iedereen zonder dat er al een deurbel is aangesloten.

Nu die beslissing is genomen, moet u nu het gewenste type bewegingsdetectie verdubbelen.

2) Bewegingsdetectie

Hoewel alle videodeurbellen zijn uitgerust met bewegingsdetectie, varieert de mate van gevoeligheid en aanpassing van merk tot merk en van model tot model.

Zoals bij alle aankopen van slimme apparaten, is ons advies onwrikbaar: maak het persoonlijk.

Zoek naar de bel die je alles biedt wat je nodig hebt en niets wat je niet doet.

Als u een complexere indeling van uw pand heeft en u denkt dat aanpasbare bewegingsdetectiezones nuttig zijn, rol dan met een deurbel die dit biedt. Als u daarentegen geen gebruik zou maken van deze functie, is het zinloos om er prioriteit aan te geven.

Een ander belangrijk aandachtspunt is de kijkhoek en resolutie van de video.

3) Kijkhoek en resolutie

HD-video is standaard, dus u moet nadenken over hoe belangrijk resolutie voor u is. Als detail telt, kies dan voor een deurbel met 1080p HD. Als je je niet al te veel zorgen maakt over de kwaliteit van de opgenomen beelden, kun je wegkomen met 720p-video.

Nachtzicht voor uw videodeurbel is een goed idee. Als je erover nadenkt, zou een deurbel die ’s nachts niet werkte, fundamenteel nutteloos zijn. Investeren in een videodeurbel met nachtzicht zou dus hoog op uw lijst moeten staan.

De kijkhoek varieert, maar is normaal gesproken tussen de 150 en 160 graden. Als je een groter gebied wilt bestrijken, biedt Ring deurbellen met een gezichtsveld van 180 graden. U kunt deze direct hieronder bekijken.

U kunt de hoek vergroten door te investeren in een wig- of hoekset, zodat u uw huis kunt beschermen tegen de hoeken die bij u passen.

Nogmaals, er is hier geen goed of fout antwoord, het is gewoon wat het beste voor u werkt.

4) Opslagkosten

Plan vooruit, zodat u niet voor verborgen verrassingen komt te staan ​​nadat u uw videodeurbel heeft gekocht.

Controleer welke functies gratis zijn en waarvoor u een betaald abonnement nodig heeft.

De meeste deurbellen bieden een zeer beperkte gratis cloudopslag – misschien 24 uur – terwijl u voor meer opslagruimte een abonnement moet betalen.

De meeste van de betaalde abonnementen geven u de keuze om een ​​nominaal maandelijks bedrag te betalen of een kleine korting te krijgen als u jaarlijks betaalt.

Bekijk de kleine lettertjes goed en zorg ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft voor een passende prijs.

5) Interoperabiliteit en Smart Lock-integratie

Zoals met alle slimme apparaten, zorgt de grootsheid van domotica ervoor dat die apparaten samenwerken.

Bedenk welke andere technologie u op uw videodeurbel wilt aansluiten.

Wil je hem laten werken met slimme verlichting of een slim deurslot?

Hoe zit het met het gebruik van uw favoriete digitale assistent?

Controleer op compatibiliteit voordat u tot aankoop overgaat, en u kunt uw slimme huis op de juiste manier starten vanaf het punt van binnenkomst.

Zoals je kunt zien, is het heel eenvoudig om de juiste videodeurbel te krijgen. Kiest u voor een van onze onderstaande suggesties, dan is het kiezen van het specifieke model net zo eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *