Velvet is hip!

Op een dag word je wakker, kijk je rond in jouw huis en denk je: het is tijd voor iets nieuws. Iets anders. Iets dat me prikkelt, me het thuis gevoel blijft geven maar iets dat volledig on trend is. Hoi velvet! Deze fijne stof is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens heel comfortabel. 3 redenen waarom je velvet in jouw interieur moet verwerken deel ik met je. 

Extravagant maar niet too much

Het lijkt elkaar tegen te spreken, maar zodra je iets extra’s in jouw interieur wilt kun je het beste spelen met materialen. Zo creëer je een fijne dynamiek. Velvet oogt luxe en extravagant maar door rustige aardetinten te kiezen wordt het niet snel too much. Je krijgt bovendien een super tof effect. Wat denk je van de combinatie tussen marmer en velvet. Speels, excentriek, on trend en toch rustig. 

Makkelijk schoon te houden

Bij een stof meubelstuk denk je ongetwijfeld al snel dat het lastiger schoon te houden is. Bij een leren bank of stoel haal je er een vochtige doek overheen en je bent klaar. Een velvet meubelstuk reinig je wekelijks met een stofzuiger! Door het te zuigen verwijder je makkelijk alle stof en restjes. Heb je geknoeid op de bank? Dan kun je de vlek het beste verwijderen met een absorberende doek en lauwwarm water. Bij een hardnekkige vlek kun je een beetje afwasmiddel zonder bleek toevoegen. 

Feel like a king and queen

Velvet is niet alleen hip, het straalt klasse uit. Zoals gezegd: extravagant, maar niet too much, een lust voor het oog maar toch comfortabel. Met een velvet stoel, met franjes waan je je helemaal in jouw eigen koninkrijk als king and queen. Hoe heerlijk is dat? Deze stoel spotte wij bij Woononline en is weggelegd voor de royal uitstraling in huis. Ook nog eens in kekke kleurtjes verkrijgbaar als oudroze, goudbruin en donkergroen. Eye catcher alert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *