Verhuisbedrijf Haarlem

verhuisbedrijf

Verhuizen kan een leuk avontuur zijn, waarbij je jouw oude huis achterlaat en je van je nieuwe huis een nieuw thuis kan maken, en de nieuwe buurt kan verkennen. Helaas kan het ook de nodige stress opleveren, zeker als je alles in je eentje moet regelen en doen. Daarom kan een verhuisbedrijf een goede uitkomst bieden, waarbij je zelf de beslissingen kan maken over wat je wil uitbesteden, en wat je zelf wil blijven doen. Op deze manier heb je niet de stress van de verhuizing, en blijft het een leuk avontuur. De Goedkope Verhuizer Haarlem biedt voor verhuizingen in en nabij Haarlem tegen een goede prijs allerlei handige services aan, allemaal bedoelt om de klant bij de verhuizing te ontzien. Bovendien weet je door het keurmerk van de Erkende Verhuizer dat de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd is.

Haarlem en omgeving

De Goedkope Verhuizer is niet alleen in Haarlem bekend, maar ook in de gemeenten in de buurt van Haarlem: van Zandvoort en Bloemendaal tot aan Heemstede. Dit scheelt voor jou als klant, omdat jij je dan geen zorgen hoeft te maken over drukke kruispunten of eenrichtingswegen die je eigenlijk niet in mocht.

 

Het keurmerk van Erkende Verhuizer

Wanneer je een verhuisorganisatie inhuurt, wil jij je daarbij natuurlijk geen zorgen moeten maken over de geleverde kwaliteit, of de juiste verzekering. Gelukkig is de Goedkope Verhuizer aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers. Dit betekent voor jou als klant allereerst dat de verhuizers de juiste certificaten hebben. Ook de veiligheid is gegarandeerd: dit wordt namelijk, tezamen met de kwaliteit, geregeld gecontroleerd en zo nodig verbeterd. Jouw inboedel is ook ruim verzekerd, waardoor een onverhoopt ongelukje gelukkig geen ramp is. Een andere eis voor Erkende Verhuizers, zijn heldere algemene voorwaarden voor de verhuizing, die de klant ook weer zekerheid bieden. Met andere woorden: jij bent bij de Goedkope Verhuizer van alle kanten verzekerd van een stressvrije verhuizing, aangezien alles goed geregeld is.

Services

De Goedkope Verhuizer biedt meer aan dan alleen een verhuizing tegen een goede prijs. Allereerst kun je jouw inboedel tijdelijk laten opslaan. De Goedkope Verhuizer maakt gebruik van mobiele containers, die goed beveiligd zijn en beschermd tegen brand- en waterschade. Het voordeel van mobiele containers, is dat ze worden afgeleverd in de staat waarin jij ze hebt ingeruimd. Je hoeft dus niet eindeloos in- en uit te pakken: je slaat alles op in de container, en wanneer je de spullen weer nodig hebt, wordt de container in zijn geheel gebracht, waardoor jij alles in één keer kan uitladen. De ontruimingsdienst van de Goedkope Verhuizer is een goede optie voor mensen die hun oude huis gaan verkopen of verhuren. Jij hoeft je namelijk geen zorgen te maken over alles uit te ruimen, inclusief dat vervelende tapijt, om nog maar te zwijgen van alles netjes maken. Dit alles wordt namelijk voor jou gedaan: je huis wordt helemaal leeggehaald, en bezemschoon aangeleverd. Een van de vervelendste en meest tijdrovende klussen, het uit elkaar halen van meubels en ze weer in elkaar zetten, wordt ook voor je gedaan. Ook hoef je zelf niet voor verhuisdozen te zorgen: die kun je aanschaffen bij de Goedkope Verhuizer, zodat je gegarandeerd over goede kwaliteit beschikt. Ook als je een koopjesjager bent op veilingen schiet de Goedkope Verhuizer te hulp: de aankopen worden namelijk gewoon meegenomen in de verhuizing. Als je ervoor kiest om de verhuizing zoveel mogelijk zelf te doen, kun je gemakkelijk een verhuiswagen en eventuele verhuislift huren, inclusief chauffeur en liftassistent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *