Vintage vloerkleden voor een koopje

Wil je graag een vintage vloerkleed goedkoop kopen? Dan is dit artikel voor jou. Een vloerkleed brengt extra sfeer naar een kamer. Het is misschien niet het eerste waar je aan zou denken als je een ruimte op wilt fleuren, maar een vloerkleed kan warmte en sfeer naar een kamer brengen. Daarvoor heb je dus alleen maar een vloerkleed nodig, en dit hoeft niet duur te zijn. Wil je met je interieur graag terug in de tijd? Ga dan voor een vloerkleed vintage.

Wat is een vintage vloerkleed?

Een vintage vloerkleed is een vloerkleed die je terug in de tijd brengt, terug naar het huis van je opa en oma of gewoon helemaal terug naar de kastelentijd. Vintage vloerkleden hebben prints en kleuren uit vroegere tijden, vaak 30 of meer jaar terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan okergeel en turkoois, maar ook vloerkleden met patchwork, rozenkelims en Perzische tapijten. Ook is een populair soort vintage vloerkleed een vloerkleed met medaillon. Natuurlijk zijn er ook gewoon simpele vintage vloerkleden zoals een vloerkleed vintage grijs of zwarte kleur met ouderwetse print.

Zo kies je het leukste vloerkleed uit

Als je op zoek bent naar een vintage vloerkleed, dan zul je al snel merken dat er veel opties zijn. Er zijn namelijk ook al veel tijdperken voor ons geweest. Om het leukste vloerkleed uit te kiezen is het belangrijk dat je je bedenkt welk soort sfeer je naar de ruimte wilt brengen. Wil je graag een sfeer zoals uit een kasteel of meer een sfeer zoals die uit je oma’s woonkamer? Welke kleuren of prints wil je graag terugzien of wil je een bepaald patroon in het kleed graag? Door dit alvast te bedenken kun je gericht op zoek gaan naar een leuk vintage vloerkleed. Vergeet niet de plek op te meten waar het kleed komt, zodat je zeker weet dat je een passend kleed koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *