Voor alle sloopwerken groot of klein moet je bij Revoort zijn

Heb je een huis gekocht en wil je dit renoveren of heb je een grond met een oud huis gekocht en wil je er iets nieuw bouwen? Dan moet er braak-en sloopwerken gebeuren. Dit ga je natuurlijk niet zelf doen, maar iemand voor inhuren. Voor alle sloopwerken moet je bij Revoort zijn. Of het nu gaat om het afbreken of slopen van bepaalde stukken of van hele huizen, dat maakt niet uit. Ook voor renovatieprojecten en saneringswerken kan je bij hen terecht. 

Slopen van een gebouw 

Of het nu gaat om een kleine garage of een volledig, grote villa, voor al je sloopwerken moet je bij Revoort zijn. Een garage slopen kan misschien wel iedereen, maar dit moet natuurlijk wel gebeuren volgens een bepaalde procedure en in alle veiligheid. Revoort weet als geen ander hoe dit moet gebeuren, dit dankzij jarenlange ervaring en kennis. Puin en brokstukken kunnen schade achterlaten en wanneer je de sloopwerken door Revoort laat uitvoeren kan je op beide oren slapen dat dit niet zal gebeuren! 

Kosten sloopwerken 

Revoort sloopwerken worden natuurlijk niet gratis uitgevoerd. Het afbreken van een woning of een bepaald stuk van de woning kost natuurlijk wel geld. Hoeveel het afbreken van de woning jou zal kosten, hangt van allerlei zaken af. Wanneer je een idee wilt hebben van de prijs, dan kan je Revoort contacteren en om een offerte vragen. Zij zullen dan ter plaatse komen kijken en de situatie inschatten. Zij kunnen dan een op maat gemaakte offerte maken, zodat jij weet hoeveel de sloopwerken jou gaan kosten. Op deze manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vermoeden van asbest 

Moeten er aan jouw gekochte woning sloopwerken gedaan worden, maar heb je een vermoeden van asbest? Laat dit je dan zeker niet tegenhouden om Revoort te contacteren, integendeel. Het is belangrijk, wanneer je dit vermoeden hebt, om hen zo snel mogelijk te contacteren. Asbest werd vroeger heel vaak gebruikt omdat het onbrandbaar was, maar sinds de gevaren en risico’s ervan bekend zijn, moet dit zo snel mogelijk verwijderd worden en daar is maar 1 adres voor: Revoort sloopwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *