Voordelen en tips voor het gebruik van een schaduwdoek

Schaduwdoeken worden steeds populairder bij gezinnen. Zo’n doek dat schaduw creëert is gemaakt van katoen of polyester. Ideaal voor als je in zonnige dagen in de schaduw wilt zitten. Maar ook beschermd zo’n doek tegen de wind en regen. Eigenlijk zijn schaduwdoeken de vervanging van parasols. Want zeg nou eerlijk; wie gaat er nou nog sjouwen met een zware parasolvoet en een onhandig lange parasol? Terwijl je een schaduwdoek gemakkelijk kan opvouwen en binnen enkele minuten hebt opgehangen. In de webshop van Schaduwdoekkeuze.nl vind je een ruim assortiment aan schaduwdoeken. Wist je trouwens dat er zelfs doeken zijn die je kinderen beschermen tegen UV-straling?

Ophangen binnen no-time

Kinderen willen in de zomer het liefst de hele dag in de zon buiten spelen. Natuurlijk het liefst met water in de buurt om af en toe de verfrissing op te zoeken. Natuurlijk hartstikke leuk dat de kinderen zich kunnen vermaken tijdens zomerse dagen, maar wat doe je als de zon erg sterk is? Naast het insmeren met zonnebrand en voorheen misschien een parasol pakken en opzetten. Zo’n parasol is natuurlijk erg onhandig en weegt flink wat kilo’s. Een schaduwdoek is een stuk makkelijker draagbaar en het enige wat je hoeft te doen is de touwen vastmaken. Vaak binnen enkele minuten heb je een schaduwdoek hangen dat je kinderen beschermt tegen de zon.

Verschillende soorten schaduwdoeken

Er zijn vele verschillende soorten doeken. Zo heb je harmonicadoeken en schaduwdoeken met drie punten. Een doek dat je binnen een minuut boven je tuintafel kan uitklappen noemen we een harmonicadoek. Hiervoor zijn palen in de tuin nodig. Als je geen extra palen in de tuin wilt heb je de mogelijkheid om een doek met drie punten te kopen. Het lijkt op een driehoek, waarbij je elke punt ergens aan vast kunt maken door middel van een touw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *