Voordelen van een sunshower

Douchekop

Ontspannen en soepel onder de douche vandaan komen voor een goed begin van de dag? Een Sunshower maakt het mogelijk door middel van infrarood. Een Sunshower verwarmt je lichaam met infraroodstraling, wat enorm veel voordelen heeft. Wij hebben de grootste voordelen voor je op een rij gezet.

Gezondere bloedcirculatie

Infraroodlicht versnelt je bloedsomloop. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de opname van voedingsstoffen versnelt. Je hele lichaam krijgt hiervan een boost, maar vooral aan je spieren en huid zal je het merken. Door te douchen met de Sunshower zal je een ontspannen en energiek gevoel krijgen.

Zonnige start of einde van de dag

Infraroodlicht is heerlijk om te voelen op je lichaam. Vergelijk het met de zon die door een raam op je schijnt. Infraroodlicht laat je ontspannen en verhoogt onze lichaamstemperatuur. Het licht zorgt ervoor dat je spieren ontspannen. Met een Sunshower heb je een ontspannen begin of einde van de dag en zal je extra laten genieten van het douchen.

Sneller spierherstel

Heb je een flinke inspanning geleverd? Ook dan hebben je spieren baat bij een Sunshower. De infraroodstraling zorgt voor een snellere bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstof in het bloed komt. Dit laat je spieren sneller herstellen na het leveren van een inspanning.

Verlicht lichamelijke klachten

De Sunshower werkt net als warmtetherapie, waardoor je minder last zal ondervinden van verkrampingen in de nek of onderrug. Je spieren zullen meer ontspannen wat voor een verlichting van pijn zorgt. Ook heeft onderzoek aangetoond dat een Sunshower reumatische klachten op korte termijn kan verminderen.

Huidreiniging

Kan je huid wel wat zorg gebruiken? De effectieve warmte van infrarood licht verwijt de poriën van je huid. Zo krijg je huid een effectieve dieptereiniging, waardoor je huid gaat stralen en er gezonder uitziet. Sunshower zorgt voor een stralende en zachte huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *